reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
U nas już dziś cisza tzn nie ma oznak choroby <jupi> nie wiem tylko co robić do jedzenia żeby jakoś delikatnie dla żołądka było.
Ja puki co susze włosy- tzn same schną bo nawet suszarki nie posiadam :)
A potem trzeba by objadek i spacer.

reklama
Heeja !a ja dzis w mega dobrym nastroju ,przyjechala siostra niespodziewanie z Augustowa i ja perfidnie wykorzystalam ja troche i wyslalam ja na spacer z mala ,a ja siup i ...do fryzjera ,ech co za luksus :)czuje sie wysmienicie,a co do kawy czekam na kolezanke ma wpasc i z nia wypije ,ale do takiej wirtualnej kawusi to i ja sie dolanczam do was :)bylysmy tez w przychodni Nadia zdrowa jak rydz narazie nic niezapowiada chorobska tfu tfu :)

Witajcie:)
Marta ja chętnie bym się z Tobą kawy napiła ale nie wiem czy jeszcze się na nią załapałam?
Mloda super że już po chorobie:)
Teśka cieszę się że córcia jest zdrowa jak rydz i życzę by już tak zostało !!!
A ja dziś już byłam na hydromasażu stópek z Adasiem :) a teraz przytachałam do domku wielką głowę kapuchy(bo małych nie było) i będę gotować bigos:) chyba na tydzień nam starszy:)
Miłego dnia wszystkim:)

Nel to i ja poporsze o bigos mniam mniam...masz jakis dobry przepis to moze sie odwaze zrobic...
Mloda super ze juz po chorobie.My nadal walczymy z bardzo brzydkimi kupami.Masakra.
Teska fajnie z fryzjerem.Korzystaj.

Laski polecicie cos zeby kupic dziewczynce na chrzest? Mam byc chrzesna.
Wrzuce jeszcze linki do bucikow co mam na sprzedanie.
Młoda widzisz zapomniałam o nich i nawet ci nie pokazalam :sorry2:

BUTY GEOX ZIMOWE rozm.21 Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl
Buciki zimowe rozm.21 ANTYLOPA Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl
Kapciuszki BEFADO rozm.20 Olsztyn • Ogłoszenia Tablica.pl

:) Bigos będzie jutro bo dziś jednak choć bym chciała to i tak nie dam rady go zrobić !
A przepis mam od mojej mamy prosty ale bardzo dobry przynajmniej ja uwielbiam taki:) z samej słodkiej kapustki no i oczywiście różnych innych dodatków:tak:Ania_g21 ja też nigdy bigosu nie robiłam ale mamy przepis mi podpasował i tak robię;-) jak będę miała dłuższą chwilę to napiszę co tam do niego daję
Mloda jak zrobię to zapraszam :tak:

Necia- ja uwielbiam bigos mojej babci- ja takiego nie potrafie już nie wiem ile razy próbowałam no nie da się chodźbym to samo dawała - on ma to coś :)
tak samo jak z plackiem "coś typu naleśnik gruby" też go nie moge "skopiować" mimo takich samych proporcji zawsze coś musze zrobić źle ale nie wiem o co chodzi :P
A jak wasze zdrówko?
Pozdrawiam

reklama
Witajcie!!
Ja usiadłam odpocząć. Mąż wyszedł do pracy...ja właśnie skończyłam leczo robić.
I tak sobie myślę, ze jutro po pracy z maluchami skoczę w odwiedziny do mojej babci :)

Jest ktoś tu wieczorkiem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry