reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się z herbatką ;)
U nas z rana była bardzo jesienna pogoda ale się rozpogadza :) Ciężko mi się dzisiaj w pracy siedzi, bo zjechała do mnie sis...nawet Jakubek nie poszedł z tej okazji do przedszkola :)
Wczoraj zamówiłam dzieciom łóżko...czas u nich na zmiany hehe

Pozdrawiam

reklama
hej hej

widzę ze cisza nadal trwa...tylko marta się odzywa:)

marta jakie zamówiłaś łóżko dla dzieci?masz może fotkę?
Miłego dzionka w pracy.Jeszcze trochę i masz weekend:)
Ja weekendu prawie ze nie mam :-/ ale na własne życzenie.Jutro zakupy,sprzątanie a potem będziemy mieli gości a w niedzielę do pracy :shocked2: trzeba zacząć odpracowywać urlop pad palmami :-D

Ostatnia edycja:
Agnieszko to pracuj jak wynagrodzi ci to urlop pod palmami :)

Ja jeszcze 10 minut i weekend...Dzisiaj skróciliśmy sobie czas pracy hehe
Wkleję zdjęcie łóżka z domku... bo tutaj tak nie bardzo mam jak.

Witajcie
Tu jak zawsze od dłuższego czasu...cisza :shocked2:
Wpadam do was z małą informacją a mianowicie ostatnio dużo w moim życiu się dzieje i nie mam za dużo czasu na bb więc chyba odpuszczę sobie zaglądanie na bb lub usunę konto i zajmę się życiem rzeczywistym.Na chwilę obecną więcej dzieci niż jedno nie planuję więc i bb nie jest dla mnie.Jakby co jestem dostępna na fb,tam zaglądam regularnie i tam można zobaczyć co u mnie.Idzie wiosna więc zajęć będę miała po uszy.Przede mną urlop w Pl i pod palmami :-) Kto chce utrzymać kontakt to niech łapie mnie na fb :)

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę wszystkiego dobrego.

Ja z rana z kawusią się witam....
Jutro i pojutrze mam egzaminy więc w domku sobie nie wypocznę :/
Aga a co to za żarty?
Kinga tak zmieniliśmy maluszkom łóżko. A jaka radość przy tym była :) U nas w pokoju dzieci mają trochę miejsca na szczęście. Telefon fajny, mój m. ma identyczny. Ja na święta sobie kupiłam też w prezencie telefon z qwerty, tylko Samsung Galaxy Pro :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry