reklama

Mazurskie mamy !!!

witam

ja tak na chwilę,dawno nie zaglądałam,ale chęci było brak teraz troszkę czasu mniej
tydzień temu urodziłam więc zajęć doszło,na razie dochodzę jeszcze do siebie,a i już zapalenie mam za sobą,nawał pokarmu już był w 2 dobie
mały na razie ze spaniem rożnie czasami ma problem z zaśnięciem także nosidełko poszło w ruch bo naprawdę nic nie mogę zrobić,ale miejmy nadzieję,że jakoś się to unormuje
starsze dzieci wpatrzone w brata,mała go pilnuje jak tylko zapłacze to mnie woła
mamy nadal z nią problem,bo nie chce spać u siebie w łóżku tylko przychodzi z płaczem do nas juz nie wiem co zrobić aby spokojnie spała

pozdrawiam serdecznie

reklama
Miska GRATULUJĘ syneczka!!

Moje maluchy siedzą już w wannie :) Niedługo dobranocka i spaciulki. Ja dzisiaj dla poprawy humorku, a może na zabicie małego kasa kupiłam sobie butki :) i tak już mi wiosną zapachniało :)

Tak się dzisiaj rozleniwiłam, że jak pomyślę o jutrzejszej pracy to mi ciężko na duszy się robi :)

miska gratulacje! :)

Przed nami nowy tydzień, ja na antybiotyku i na szczescie dziś juz mogę normalnie funkcjonować dzięki temu.
Aby do czwartu... to dzień 62urodzin mojego taty:) a potem to czekam już tylko na urlop i jedziemy na kilka dni nad morze:)

pozdrawiam!

Czesc dziewczyny:-)
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:)

obiecuje sobie ciagle ze bede sie udzielac i mi kiepsko idzie, ale teraz sobie postanowienie zrobilam wiec moze sie uda:)
poczytalam kilkanascie ostatnich stron, swoja droga nie bylo tego tak duzo, i powinnam byc mniej wiecej na biezaco:)

no to teraz uciekam spac, do jutra!

pozdrawiam Was wszystkie!!!!

marta wiem co czujesz...
ale czasami tak już jest, gorzej aby mogło być potem znowu lepiej!

marta28 witaj! pozdrawiam serdecznie!

Dzieki dziewczyny:)

Martus chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez kiepski dzien mam, do tego glowa mnie boli...
Sterta prasowania mnie czeka a tak mi sie nie chce... no ale musze sie zebrać bo w sobotę pakowanie...

Uciekam Olke polozyc i sama sie klade..

Witajcie Dziewczyny:) I od razu widzę że Maluszek Miski przyszedł na świat!!! Gratuluję Skarbeczka :))) A co do córeczki to napisz coś więcej co się dzieje ?No i życzę dużo zdrówka i siły:)
Kinguś współczuję choróbska oby szybko minęło !!!! Buziaki:)
Marta28 witaj Kochana i zaglądaj częściej :) Buziaki dlaOli
A co do dnia to przyłączam się do Was Dziewczyny bo też miałam kiepski nawet baaaardzo:( dobrze że już minął !!! Mam nadzieję że wszystkie obudzimy się w lepszych humorkach:) Tego Wam i Sobie życzę :tak:

Ja już lepiej stanowczo ale teraz Fiol chory, ma zapalenie ucha. do końca tygodnia w domku siedzi.
Jutro idziemy na urodziny dziadzusia;)

Pozdrawiam was
siedzę w pracy, dobrze że mam tu net:)

reklama
hej dziewczyny i ja wpadłam zobaczyć czy coś piszecie:-p
dla wszystkich schorowanych dużo zdrówka życzę
Miśka gratulacje narodzin dzieciątka

U nas po staremu
mały łobuz na maksa nadal za wiele nie mówi leniuch mały za to wiązankę po swojemu potrafi już wykrzyczeć jak tylko słyszy NIE:-D:-D:-D
ubaw chwilami mamy po pachy z niego
no i zrobił sie miluiński podejdzie sam przytuli się powie KO...(kocham)
ładnie robi na nocnik tylko muszę go pilnować bo sam nie woła ale siada bez protestu a to już wileki krok no i jak wychodzimy to wraca z suchą pielucha(bo na razie na dwór zakładam mu pieluchę wiadomo)
ostatnio zaczął ładnie jeść z czego bardzo się cieszę bo ze 2 msc temu zrobił sie jak przecinak:sorry2:
pozdrawiam was serdecznie sorki że tak tylko o sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry