reklama

Mazurskie mamy !!!

Sprawa ze słupami rozwiązana - wstawią je w ścianki działowe. Ufff...
Matko jak zimno :szok: Musiałam dziś włączać grzejnik elektryczny, żeby wykąpać Hanuta.

Właśnie mobilizowałam męża do pracy :happy2: Jutro jedziemy kupić laptopa i mój ślubny w końcu zabiera się do roboty. No jak dziecko normalnie :no: Myślał chyba, że klienci sami do niego przyjdą.

Ja się cieszę, że już mam małpę. Przynajmniej na wesele mam spokój.
A jutro - od nowa Polska Ludowa :crazy: Sprzątanie, gotowanie... Muszę kupić Hani kilka bodziaków z długim rękawem, bo ze wszystkich wyrosła :szok: Ale to w Białym, u nas nie będę przepłacać za badziewie.

Idę spać, bo jutro nie wstanę. Dobrej nocy!

Ciągle myślę o Grubelku i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jej maleństwo :happy2:

reklama
Ojejej..... Swietnie ze Grubelek juz urodzila :-):-):-):-) Zyczymy zdrowka jej i malenstwu :tak::tak:
Marta oczywiscie ze zaraz bylismy na obdukcji i u dentysty zeby mu wstawil nowy zab. Teraz moj biedaczek bedzie musial chodzic 3 tygodnie bez zeba. NO ale najwazniejsze ze zglosilismy na policji wszystko i nie ujdzie to na sucho tym lobuzom!

A ja od poniedzialku jestem Niania. Moja siostra poszla do pracy a ja pilnuje jej 2,5 letniej Julci. Dzis dodatkowo bede miala jeszcze na 3 godzinki czteroletniego synka mojego Rafala brata. Dobrze ze to tylko 3 godzinki bo bym chyba jobla dostala z trojka tak rozbrykanych dzieci :szok::szok::szok:

Nineczko zycze udanych zakupow ;-);-)

Nineczko mam nadzieje ze dzisiaj bede mogła pogratulowac zakupu:tak: tez mam laptopa juz dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona, tymbardziej przy małym dziecku to duża wygoda!
ja jade do Białego w sobote- tez na zakupki id o fryzjera:tak: przynajmniej humorek sobie poprawię.
Bo nerwy mi siadaja , juz ponad tydz mam w domu 3 dzieci:tak: Antosia, moja chrzesnice i bez przerwy siedzi u nas jej koleżanka:no: dosłownie mam dosyc krzyków, chichotek itp, chce odpocząć. Wczoraj az musiał nakrzyczec bo mi sie dzieciaki rozwydrzyły i zaczęły pyskowac:-( dosłownie podasz palec wezmą rękę. ale amm nadzieje ze dzisiaj juz bedzie lepiej:tak:
na dłuższa mete z taka ilościa dzieci nie chciałabym mieszkać:tak: a mowią ze fajnie mieć gromadke:-D
Natala i za Ciebie trzymam kciuki, ja jakoś sobie i radze i Ty też dasz rade!!:tak:
Natala przypomniało mi sie, kiedys mój kumpel chciał obronic dziewczyne na disco, przyczepili sie do niej ajcys kolesi, on jej ani ich nie znał i stanął w jej obronie bo ja popychali. za jakiś zcas wychodził i wtedy go dorwali i pobili ze niby sie wtrąca w nieswoje sprawy, miał podbite oko, kilka siniaków i podarta bluże, poszedł na obdukcję, założył im sprawe i dostali rok w zawiasach i wypłacili mu 1,5 tys:tak: więc na pewno warto pociagac sie po policji itd:tak:

maaarta - a niedawno pisałaś, ze tak fajnie mieć gromadkę, bo tak slicznie się zajmują Antosiem :happy2:;-)
Trójka dzieci w takim wieku to horror :szok: I dobra kuracja odchudzająca ;-)

Marzę o fryzjerze ale już dotrzymam do tego wesela. I pazurki sobie będę musiała zrobić i makijaż (tego akurat nie cierpię robić :wściekła/y:).

Dla mnie weekendowe wakacje w Białym to prawdziwy odgromiacz :-) Tyle sklepów do zwiedzenia, tyle knajpek... A mała z dziadkami całymi dniami...

Parę fotek z dzisiejszego spaceru i kąpieli wczorajszej (nudzi mi się po prostu to was zamęczam ;-))

1) Trrroszkę zza duuuużo tego mleeczka byłoo... hik!
2) Bez płaczu dam się wytrzeć tylko na siedząco :tak:
3) Panowie! Podłoga w moim pokoju za równa to nie jest! Nieładnie, nieładnie...
4) Nasz domek :-)

Nineczko Hanusia rośnie w oczach. Sliczna z niej dziewczynka :tak::tak::tak:
Ja fryzjera mam na 25 umowionego wiec jeszcze jakies 2 tygodnie musze wytrzymac :cool2:
A tego waszego domku to nawet nie wiesz jak wam zazdroszcze... Ni emoge sie doczekac kiedy nasza budowa ruszy...ehh:confused2:

Jak Grubelek zamieści foty swgo skarba to Hania przy nim to będzie gigant :laugh2:
Samej budowy to nie ma co zazdrościć. Ja o naszej mogę już książkę napisać a architekt lepiej niech mi pod rękę nie podłazi :wściekła/y: Już nie mogę się doczekać przeprowadzki a to jeszcze aż na wiosnę :-( Ale bliżej niż dalej ;-)

Kupił wczoraj małż laptopa, w piątek chyba odbiera. Nie wiem jaki, zadne cudo, jeden z najtańszych. 500 zl mniej niż u konkurencji za ten sam model :szok:
I w ten sposób rata naszego kredytu znowuż wzrosła :-p

Od wczoraj Hania bije rekordy w jedzeniu. Jak do tej pory min co 3 h to teraz po półtorej dziki wrzask i 210 ml wrąbane. Nie móiąc o wczoraj kiedy zjadła deser (słoik) mleko 210 obiad (słoik) i znowu tyle mleka w ciągu 2h :szok:

reklama
hehehe Nineczko czasami tak jest:tak: niech rosnie Hania, na zdrowie:-) Antos czasami bardzo dużo je, ze sama sie dziwię a czasami nic nie chce;-)
a tak wogóle to gdzi jest Madzia??? chyba lanie sie szykuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry