reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Madzia jak miło że jestes:tak: u nas tez dzisiaj taka sobie ogoda, co raz kropi deszczyk:-(
Grubelek pisała ze moze w piatek bedzie juz w domku, mam nadzieje ze jak bedzie miała troszke sił to do nas zajrzy:tak:

Bozie jak to moje małe cierpi :no: Po paracetamolu i maści zasnęła w końcu. Ona wymęczona i ja. Byliśmy dziś na spacerku i małych zakupach. W szmatlandzie kupiłam Hani dwie pary spodni i bluzeczkę. Oczywiście wszystko po 2 zl ;-)
Kupiliśmy też puzle piankowe ale trafiliśmy na jakiś szajs totalny :wściekła/y: Śmierdzą a środki wypadają. Na dodatek ledwo je połączyłam, bo do siebie nie pasują. Żałowałam kasy na allegro to mam za swoje :crazy:
Mama wyjechała do Białego, jutro dojedzie do niej tata i ... chata wolna przez cały dzień (bo w niedzielę wracają sisters).
Już wiem co jutro na obiad - pizza :happy2:
Wczoraj zaliczyłam z mamą solarkę w ramach przedślubnych przygotowań. Ostatni raz byłam dwa lata temu, przed swoim ślubem. Już zapomniałam jakie to przyjemne, szczególnie w zimny, deszczowy dzień.

Grubelku - jeśli nas czytasz - ZDJĘCIA!!! Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę te twoje cudo. Jeśli znajdziesz chwilkę opisz wrażenia :-)

Nineczko tez kupiłam badziewne puzle Antosiowi ale je wymieniłam :tak:
Grubelku nasza podwójna Mamusiu, mam nadzijeje ze wszystko u Was w porządku i ze jakoś sie trzymasz, dzielna KObieta z Ciebie skoro od razu po cesarce chodziłaś:tak::tak::tak:

a ja niedługo pomykam do Białego, ale sie ciesze, jade do fryzjera i tym razem chyba zetne włosy na krótko, zawsze sie waham ale teraz jestem zdecydowana:tak:
oprócz tego wybieramy sie na zakupki, kupie kilka szmatek no i bedziemy kupowac telewizor, amm nadzieje ze cos wybierzemy:-) stary na szczęście nam sie popsuł:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry