reklama

Mazurskie mamy !!!

Ojej Natala :szok: Nawet jakby to on brał udział w tej bójce to żeby zaraz na ziemię i bić :szok: Nie, no w szoku jestem. Nerwów to wam napsuje ale nie zostawcie tak tego. Należy się wam odszkodowanie a tym debilom wylot na zbity pysk z roboty :wściekła/y:

Oprócz tego, że mąż mnie wkurza cały dzień na maxa to nic się nie dzieje. Myślałam, że go dziś czymś ciężkim rąbnę :no: Np. Karmił rano małą. Pytam czy zjadła - tak, zjadła. Prawie 2 h nosiłam rozbeczane dziecko na rękach, zastanawiałam się czy to zęby, czy brzuszek a ten baran po półtorej godzinie mi mówi - ona może być głodna bo rano zjadła 30 ml :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście nie można było wcześniej :wściekła/y:
Jakiś czas potem wchodzę do pokoju a mała siedzi na tapczanie a tatuś stoi w progu od garderoby i się przebiera. Mówię baranowi, żeby nigdy jej samej nie zostawiał na łóżku a on, że przecież ja widzi :wściekła/y: No bezmózgowie totalne. Albo porusza się z prędkością światła a ja nic o tym nie wiem :confused2:
Matko, za kogo ja wyszłam :szok:
Dobra. WYgadałam się - już mi lepiej.

Grubelku - słychać już coś? Jakieś zmiany na froncie :happy2:

reklama
GRUBELEK URODZIŁA!!!!!!!!!!!!

Wczoraj o 17-10 miała cc, urodziła chłopczyka 4 kg i 58 cm- Wiktor Michał:tak:
Wszystko jest oki, Mały ssie cycusia, a Mamusia czuje sie dobrze, juz chodzi;-) nie męczyła sie długo, odeszły jej wody, akcja sie nie posówała, dostała oxyc i nic, więc na stół i dzidzius już jest na świecie:tak:

Natala tez bym tak tego nie zostawiła, straszne!!!!zazwyczaj ochroniarze to napaleńcy do bicia bezmózgowie!!!porzadnie mąz dostał, szkoda najbardziej zebów. mam nadzieje ze byliście na obdukcji.
a ja jakoś zyje po imprezie, zabalowalysmy na całego, nawet u koleżanki spałam, wesoło było:-D przyszła Młoda bardzo zadowolona z prezentu z gumowego przyjaciela w szczególności:-D

cisza cisza....:tak: ne było mnie cały dzień w domku, dopiero wróciłam, byłam na rowerku spalać kalorie;-)
Grubelek pisała ze w domku bedzie juz w piatek ale podejrzewam ze przynajmniej na poczatku to za bardzo czasu nie bedzie miała zeby tutaj wpaść;-)

Czy dzisiaj jest 10ty? Jeśli tak, to ktoś tu obiecywał, że od 10tego zasypie nas postami :happy2::-p

U mnie nuda. Pogoda do d..., bo już inaczej powiedzie ć nie mogę. Jadę zaraz do miasta po zakupki (@ przyszła a zapasy sie skończyły :wściekła/y: ileż ja zaoszczędziłam w czasie ciaży na samych tamponach ;-)) i zamówić dach. Kur@# oni chcą nam wstawic w każdym pokoju po jednym słupie podtrzymujacym dach na samym śdrodku pokoju :szok: Dzizuss! Ja chyba gołymi rękami zamorduję tego architekta jak go dorwę :angry:
Z dobrych wieści - upiekłam dziś pierwszą w swoim życiu babkę drożdżową zgodnie z przepisem babci męża :-) Udała się!!!

reklama
Nineczk nie przejmuj się, takie słupy moga dodac urok pokojowi:tak:, a swoja droga to ze architekt wczesniej nie pokazał Wam rozmieszczenia konstrukcji.
ja dzisiaj mam bardzo zły humor, tez jestem przed @@@@ wszystko mnie wkurza:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry