reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala sliczna Amelcia:tak: i jakie ma boskie kucyki:tak: musze chyb atez sie o córeczke postarac bo uwielbiam sukieneczki i fajne fryzurki:-) Natala i nie martw sie o wage, niektórzy rówiesnicy Antosia ważą po 9 kg i wszystko jest oki:-)
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

reklama
Znów mam najazd gości niezapowiedzianych :sick: Ja chcę tydzień ciszy i świętego spokoju ;-)

Natala - może to moja Hania jest wielka a nie Amelusia drobna ;-) W sumie lepiej chyba być drobną kobitką. Ja tam zawsze chciałam żeby mnie było mniej :happy2: Gratulacje z okazji rocznicy!

Filipek - śliczny siłacz :tak: Będą za nim panienki latały :happy2:

Nie wyspałam się dziś okrutnie przez te burzysko, co pół nocy szalało :wściekła/y: Teraz leje i klapa ze spacerku. Hania ma już 3 zęby teraz lezie czwarty i wyjca mam w domu na 102 :no: Momentami drze się jakby ją ktoś zarzynał :szok: Daję jej syropki pzeciwbólowe i smaruje dziąsła a i tak mam już ręce do kolan od noszenia jej.
Moje dziecię nabywa też ciekawych nawyków - po kąpieli nie chce być wycierana (wrzask) więc tarza się po dywanie owinięta ręcznikiem jak mumia dopóki nie wyschnie :eek:
Troszku się rozpisałam :zawstydzona/y: :happy2:
Goście wstali - czas do kuchni :sick:

Hej!

Dzis idziemy sie goscic, teść konczy 50lat:-)
Filipkowi w koncu wyżynają się górne jedyneczki obydwa!:-D wow alez sie ciesze.

Miłego dnia!

Marta oczywiście ze dziewczynki są fajne, wystarczy popatrzeć na nas :-) No i Antos miał by kogo bronic jak będzie duży :rofl2:

Kindze życzę milej gościny a Nineczce wytrwałości...

Idę na spacerek w końcu bo w dzień nie miałam nawet sekundy czasu

Hej

Wczorajsza goscinka byla udana:-) Wszyscy zadowoleni.
Dzisiaj od rana zabiegani, zakupy itd.. ale zadowolona jestem bo kupilam sobie 5 bluzek:happy2::-) W poniedzialek ide kupic synkowi buciki do chodzenia:-) i bedziemy chodzili już na spacerki na dwórek, kupilismy też takie specjalne szelki pomagające chodzic maluszkom od 6miesiecy. Juz sie doczekac nie moge, a Filip to bedzie miał frajdę:-)

Miłego dnia!!;-)

Witajcie po weekendzie :-)
W tym tygodniu weekend spędziliśmy w domu bo Rafał był zmęczony po całym tygodniu pracy. Tez sobie odpoczęłam bo przeleżałam przed telewizorem całe 2 dni :zawstydzona/y: Amelkę oddaliśmy w ręce babci żeby mieć trochę ciszy i spokoju ;-)
A dziś znowu powrót do słodkiej rzeczywistości... O 13 jadę do Mrągowa na małe zakupki i do okulisty bo oczki mi już siadają :cool2:
Na dodatek @ się zbliża i mam dziwny nastrój.

Moje dziecko rozrabia z dnia na dzien coraz więcej i juz nie długo chyba za nią nadążę :confused2:

Kinga śliczne zdjęcie z Filipkiem! Nasze możecie ogladac na blogu Antosia, co raz wrzucam cos swieżego:tak:
Natala taki spokojny weekendzik super sprawa.
a ja jestem po kilkudniowej przerwie, bylismy w Białymstoku, u rodzinki, na zakupach, u fryzjera...ech... super weekendzik
a dzisiaj przychodzi Niania do Antosia, tzn na rozmowe, mam taka polecana przez 2 koleżanki kobitke, zobaczymy jak wypadnie
ogólnie to chce zapłacic jej troszke więcej, żeby przy okazji domek mi troszke ogarnęła i cos upichciła, ja jestem leniem i wiem, że przyjdzie mi to z trudem:-)
a gdzie Nineczka???

hej

natala udanych zakupów!:-) @ jakoś trzeba nam przetrwać:cool2: mi się skończyła!he
marta mam nadzieje że niania się sprawdzi, powodzenia!:-) Również zapraszam na blog Filipka;-)

a ja dziś na zakupach byłam, jestem zadowolona a raczej to Filuś jest zadowolony najbardziej:-)

miłego dnia!

reklama
witam i z góry od razu sie kłamniam i przepraszam za dłuzsza nieobecnośc.
nineczko - oj to macie teraz z ta budowa roboty.
kinga - oj to juz weselicho lada moment . dobrze ze juz wszytsko załatwione. wklej prosze fotke sukni jaka bedziesz miał bo ciekawosc mnie dreczy
ide dalej was podczytywac bo produkcja była spora
grubelek -jak tam domowe kongo:-D:-D:-Dtrwa nadal?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry