reklama

Mazurskie mamy !!!

witam
nineczko kochana trzymaj sie jakos przetrzymacie . na pocieszenie moge tylko ci napisac ze u nas było podobni e. tylko ze w nocy . maja zasypiałą normalnie po godzinie budziła sie w dzikim płaczu nie wiadomo czemu i tak było 2-3 miesiące. ale jakos pamalutku wyrosła z tego
marta - super ze masz nianie no i ze zadowolnie jestescie .to najwaznijsze
kinga - oj dobra jakos wytrzymam z ta suknia slubna:-(:-):-Da co do zaobraczkowania to i mnie na wspominki wzięło / ah jak ten czas szybko leci. :confused::cool2:
no no grubelku jeszcze troszke i kongo sie skonczy

natala - bede zagladac kochana bo wróciłam juz do pracy :laugh2:dziekuje za pamiec. napisz jak ze zdrówkiem amelci ?

aaa własnie doczytałam ze panenki wziełyscie sie za jesienna zmine image. a ja nie mam nawet kiedy isc:sorry2:zreszta jak zwykle<wrrrrrrrr

pozdrawiam sarenki

reklama
Qrczę, tyle czasu się zbierałam na spacerek, aż zrobiło się nieładnie na dworze i ze spacerku na razie nici. Może po obiedzie się wypogodzi, bo mam już dość siedzenia w domu no i panowie muszą dach kończyć. Mała froteruje podłogi a ja mam wreszcie chwilę dla siebie. Po raz pierwszy od nie wiem kiedy mam całe 3 h wolnego :szok: Tzn nie żeby nie było co robić ale dziś olewam - odpoczywam :-p:-)

Nineczko i to jest zdrowe podejście:tak: robota nie zając, zawsze znajdzie poźniej czas na sprzatanie i gotowanie, Matka POlka musi tez miec troce czasu dla siebie;-)
u nas od rana była Niania, Antos ja zaakceptował bez problemu, wszystko oki, nawet wyszłam na zakupy i zapomniał ze istnieje mamusia;-)
Kinga gdyby w Olecku był żlobek to bym oddała Antka, wierzcie mi, nie miałabym watpliwości, jestem za żłobkami, dzieci musza umiec adoptowac sie w gupie rówieśników:tak: za to mamy w Olecku 3 przedszkola, dziwne ze nikt o żłobku nie pomyślał:-(
Grubelku super masz dzielnego synka:tak:zobaczysz niedługo Twoje dzieci beda sie razem bawiły a Ty bedziesz siedziała na BB:-D:-D

tak więc kolejny dzień mija dziewczyny... ach... :happy2:
Dzis bede oglądała prison break!:-D mój Michał załatwił mi płyty... wciągnął mnie ten film, długi jest ale ma coś cos sprawia że się chce oglądać.. Tak więc u mnie zaraz popcorn i tv ruuulez;-):-)

Miłego wieczorku! ciao

Witamy witamy :-) Napiszcie coś więcej o sobie.

U nas nuda. Obiadek gotowy więc może czas na mały spacerek miedzy deszczami :happy2: Hania jak nowo narodzona. Marudzi jeszcze czasami ale to już moje dziecko!
Jak was czytam to nie mogę się doczekać swojego domku. Sama sobie panem i władcą... Aż sie rozmarzyłam :happy2:

majulek witamy serdecznie:happy2: napisz coś więcej o was..

Dzisiaj mam troche załatwiania spraw.. miedzy innymi muszę z fakturami iść do klientów.. a tak mi się nie chce pogoda do dupy:dry: Mój Filip od rana szaleje w swoim kojcu.. tak mu się spodobało chodzenie w nim itd że szok:-D

pozdrowionka dla was;-)

my dzisiaj jestesmy po jesiennych zakupach, Antoś ma juz wszystko:tak: jutro przychodzi jeszcze Nianka, bo ja i mąż wychodzimy na impreze, na wieczory kawalerski i panieniski, a na noc oddajemy go do dziadków żeby rano troche pospać:tak: Pozdrawiam!!

marta wiec bawcie się dobrze!:-)
8go bedzie mój wieczór panienski:-D haha...

Dziewczyny miłego weekendu wam życzę!! Do poniedziałku;-)

reklama
Wpadamy się pożegnać na dni kilka. Jutro czeka mnie wyprawa do Białego. Pierwszy raz jadę tak "daleko" sama z małą i to na kilka dni i troszkę mam pietra jak sobie poradzę :baffled: Ale ktoś musi nakupować tych jesiennych dyrdymałów. W sumie może to i dobrze, że będę sama - mąż nie będzie marudził ;-):happy2:

Pogoda do d... ale może wyrwę sie zaraz na krótki spacerek.

Pozdrawiamy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry