reklama

Mazurskie mamy !!!

hehehe fajny filmik, oczywiście mega zainteresowanie myszka czy pilotem:tak: norma:-D
Piekna Córcia Ci rośnie Nineczko!!!:tak::tak::tak:
Kinga i ijak wieczorek??
wesele było mega su:tak:per:tak::-D:-D oczywiście jestesmy niewyspani i troszke skac.....;-) ale do jutra musi przejsc;-) a w piatek byłam jeszcze na firmowej imprezce do 2 w nocy:-D nie wiedziałam ze wszyscy tacy długodystansowi są:-D ale grunt zeby nam sie dobrze pracowało:tak:

reklama
hehe w niedzielę nie czułam się najlepiej... ;-) dlatego tak napisałam króciutko. Było naprawdę fajnie jestem zadowolona, byłysmy najpierw w restauracji coś zjeść i wypić potem poszłysmy do klubu a na koniec do pizzeri:-) wróciłam szybciej od mojego M. Musiałam jeszcze się potem dzieckiem zajmować w razie czego wiec wiadomo... o północy grzecznie mamusia wróciła do domku:-p

Wczoraj byłam dokupić już pierdołki ostateczne np balony i wstążki do dekoracjji auta. Jeszcze synkowi musimy kupić eleganckie ubranko do zdjęć.. ale u nas w Iławie to masakra... mały wybór i wogole żenuła :dry: cóż..
Mój Filip jest własnie w swoim żywiole:-D dałam mu gazety, siedzi obok mnie i dokładnie je drze :-D uwielbia to.. a ile wysiłku w to wkłada.

Jutro idę odebrać suknię!!!:-)

Zdjęcie sukni chcę zobaczyć koniecznie!!! :cool2: I zdjątka ze ślubu również. Uwielbiam takie uroczystości :-)

Od rana leje :eek: Łeb mi pęka i żałuję, że nie lubię i nie umiem pić kawy. Chyba strzelę sobie czaju czarnego jak noc. Albo posprzątam w domu, to mi zawsze ciśnienie podnosi :-p
Młoda znowu śpi jak to w taką pogodę. Nuda, nic się nie dzieje...
Towarzystwo nam gdzieś pouciekało :-( LASENCJE! GDZIE WY JESTEŚCIE!!!

witam
kionga - to juz chyba pomałyu masz mega stresika..... :-D:-D:-D
nineczko - nic nie mów o pogodzie bo normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze lato sie nie skonczyła ...co tam gadam wcale go prawie nie było ...a tu juz jesien:eek::eek::eek::eek:
marta - fajnie wam ze sie tak czesto bawicie . ja tez chce ja tez chce
grubelku - hop hop jak sytuacja w kongo ?:-D:-D:-D:-Da raczej może powinna zapyatc jak tam na froncie ??

Kinga fajnie ze wieczorek sie udał, zdjecia oczywiscie obowiązkowo chcemy zobaczyc!!
co do pogody to ja nie wnikam bo i tak w pracy siedze, nawet mi na reke ze pada. dopiero wrociam z pracy i od razu do kompa siadam, hehe, ide do roboty się wezmę;-)

jejku! jak miło, zaglądam a tutaj proszę pojawiłyscie się!!:-D

Dziewczyny no pogoda do du*** :wściekła/y: a co gorsza to w sobotę ma ponoć deszcze padać!!:-( cikro bardzo no! Może jednak jeszcze pogodny piątek się przedłuży chociaż do 14 w sobotę abysmy mieli ładne zdjęcia..
STRES JEST NA MAKSA! Dziś mogę to przyznać bez żadnego ale... naprawdę już się denerwuję! uhh:hmm:
Ale będzie git! na bank bo co inaczej nie może być nie?;-):-)
Zdjęcie sukni pokaże przecież obiecałam!;-) no i po ślubie też jakieś dodam...:cool2:
A potem się na jakis czas do was nie odezwę kochane bo wyjeżdzamy w podróż poślubną!:-):tak:

Idę do wyrka się rozluźnić bo normalnie spięta jestem... Dobranoc!
Pozdrowionka for all****

reklama
Hejka :-)
Kinga - fajnie, że wieczór panieński sie udał :tak: Jeszcze 2 dni i wesele, tylko paznokci nie obgryź wszystkich ze stresu ;-)
Nineczko - świetne filmiki Hani. Obejrzałam wszystkie :-) Świetnie je zrobiłaś :tak::tak: Szkoda, że ja tak nie potrafię :zawstydzona/y:
Marta - impreza za imprezą :-) Kiedy Ty masz czas na normalne życie ;-):-p:-p
MADZIU jak tam u Ciebie??
Grubelku jak dzieci?? Lepiej już się czujesz?

U nas OK :-) Wczoraj zrobiłam trochę zakupów dla Amelusi, no i w końcu kupiłam jej buciki, których tak długo szukałam, no i bluzeczki, czapeczkę, spodnie...

Za to ja pochwale sie tym, że od 1 października będę studiować w końcu :-D:-D Dostałam się na filologię germańską :rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry