nineczka
Fanka BB :)
Natala - gratulacje!!!
Mamy mamusię studentkę :-)
A filmiki robię w microsoft movie maker (masz na bank w spisie programów). Jak ja to załapałam to i ty sobie na pewno poradzisz
Właśnie wróciłam z imprezki firmowej (szefowa księgowości oblewa ślub syna). Wypiłam 2 kieliszki i mam dość :sick: Mamo, gdzie moja kondycja
;-) Imprezka dopiero się rozkręca a ja już się czuję jak pod jej koniec 
Jak to mówi mój teść komentując mój mizerny zapał do napojów wyskokowych "stracona dla ludzkości"
Mamy mamusię studentkę :-)
A filmiki robię w microsoft movie maker (masz na bank w spisie programów). Jak ja to załapałam to i ty sobie na pewno poradzisz

Właśnie wróciłam z imprezki firmowej (szefowa księgowości oblewa ślub syna). Wypiłam 2 kieliszki i mam dość :sick: Mamo, gdzie moja kondycja
;-) Imprezka dopiero się rozkręca a ja już się czuję jak pod jej koniec 
Jak to mówi mój teść komentując mój mizerny zapał do napojów wyskokowych "stracona dla ludzkości"

Chyba znów moje choróbsko się zaostrzyło. Ledwo żywa jestem :sick: Siedzę przed komp, nic nie robię, Hanut kręci się pod nogami. Dobrze, że humorek jej dopisuje.

Duuuzia ta moja mała
bedzie orkiestra 3osobowa zdjecia itd jak normalnie na weselach tylko że nie bedzie dużo gosci. Niestety sami wszystko organizujemy wiec musimy liczyc sie z kosztami... a nie jest tanio. Ale i tak jestem zadowolona bo bedzie najblizsza rodzina i przyjaciele:-)