reklama

Mazurskie mamy !!!

W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
miłość, obowiązek, wzniosłe ideały...
Maleńka obrączka a znaczy tak wiele
- na całe życie włożona w Kościele...

Sto lat Młodej Parze!!!
:-):-):-)

reklama
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękujemy wam bardzo dziewczyny! jestescie kochane! :-)
Było cudownie... jestem baardzo szczęśliwa:tak::-D slub i wesele bylo cudowne.
Oto pare fotek tak jak obiecalam;-)

przed kościołem..

podpisanie dok..

tort..

Kinga- wyglądaliście pięknie :-) Czemu ja cię kojarzyłam z ciemnymi włosami?
Suknia śliczna! Jak Filipek zniósł przygotowania i sam ślub? Był w Kościele i na weselu?
Cudowny czas przed wami. Obyście zawsze byli tak szczęśliwi jak teraz!!!

Piekne zdjęcia, cudownie wygladaliście Kinga! Jeszcze raz zycze Wam wszystkiego najlepszego i wszelkiej pomyslności:tak: no i witaj wśród mężatek;-);-)
ja tez kojarzyłam Kinge z ciemnymi włosami;-)

Miło mi jak tak piszecie:zawstydzona/y::-) Cóż ja mam ciemne włosy z tym ze teraz zrobiłam sobie pasemka bląd;-) Filipek jakoś zniósł przygotowania, ale czuł że coś się bedzie działo bo bardzo był rozdrażniony zwłaszcza w sobotę, płakał co chwila.. a ja nie miałam go przy sobie bo juz niania sie nim zajmowała:-( też mi było cieżko no ale tak musiało być. On jeszcze nie rozumie... Dziś rano juz obudził się przy mnie:-) i usmiechnął się,bardzo sie wzruszyłam i taka byłam steskniona za nim!

Teraz już wszystko wraca do normalnosci...:happy: jesteśmy szczęśliwą rodziną!
pozdrawiam was kochane!

Kinga tworzycie piękną parę i oby tak było już zawsze :tak: Suknię miałaś piękną, ale nie pokazałaś nam Filipka w jego stroju galowym ;-) Czekamy na zdjęcie... :-)
A jak reszcie kobiet minął weekend?
My troszkę sobie poszaleliśmy z Rafałem, a Amelusia spała z babcią :-D

Dziś piękny dzień więc trzeba z niego korzystać, zaraz ruszam na spacerek z dziećmi.
Miłego dzionka

Amelka cudowna :-) A to zdjęcie w szufladzie - :happy2::-D:happy2:
Natala - to ile ty masz dzieci, że idziesz z dziećmi na spacer :confused2::happy2: Może my o czymś nie wiemy? :happy2: A może to efekt tych weekendowych szaleństw z mężem :happy2:

Kinga- dawaj foty Filipka!

U nas nuda. Hania dziś wstała o 5tej. Teraz śpiocha a ja czekam aż się obudzi, żeby wyjść z nią na dwór. Szkoda, że jeszcze nie chodzi, bo na spacerach nudzi jej się strasznie i najchętniej zasuwałaby na czworaka :happy2:

Kinga cudna suknia, piękna z Was para!!!!!
a Amelka sliczna Dziewczynka i podobna do Ciebie Natala!
no i oczywiscie na zdjecie przystojniaka Filipka czekamy:tak:
u nas pogoda super a ja w pracy siedze:-( praca mi sie podoba, jest ok, radze sobie ale pracuje w tzw niewdziecznym wydziale gdzie przychodzi non stop duzo petentów z jakimis problemami, a nie każdemu mozna pomóc a tymbardziej wytłumaczyc... ech.... uzbrajam się w cierpliwość. MNie większośc spraw nie dotyczy bo zajmuje sie zielenia w mieście i utrzymaniem porzadku itp sprawy. Swoja wizję upiekszania miasta mam i mam nadzieje ze uda mi sie ja zrealizowac.
a dzisiaj siedzę i tesknie za moim synkiem, jakos cięzkie było dzisiejsze nasze rozstanie, wystarczą 2 dni wolnego i Antos sie do mnie przyzwyczaja.
zajrzyjcie na strone Antosia, mam mkilka fajnych fotek! Pozdrawiam Laski!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry