reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelku kochana! Odkopałaś kompa spod pieluch wreszcie! Ja cię naprawdę podziwiam :tak: Z jednym potworkiem czasami wymiękam.
Rzeczywiście Wiktorek sporawy :cool2: Będzie chłop jak dąb ;-) A ciebie to jeszcze w ogóle widać? Pokaż jakieś świeże fotki swoje i swoich skarbów jak znajdziesz chwilkę, please!

reklama
Hej dziewczyny!

U mnie troche dużo się ostatno dzieje.. Ja robie badania do zakładu pracy. No i juz przygotowywujemy się do wyjazdu z mężem w podróż poślubną (nieco opóźniona ale bedzie);-) Jedziemy do Mikołajek do hotelu Gołębiewskiego :-) Na maksa się cieszę!

Fajne zdjęcia Hani!:tak::-) cudna jest! a jak ładnie chodzi..
Filipek dziś skończył 9 miesięcy:-D:cool2::-)!!!!!!!!! On też już popierdziela na dworze:tak: co prawda z naszą pomocą jeszcze,ale biega jak szalony, aż ludzie się oglądają za nim. Filmik nakręcę to wam pokażę;-)

Sorki że żadko zaglądam ale naprawdę ostatnio zabiegana jestem. Jutro odbieramy zdjęcia ślubne od fotografa ze studia wiec cos wam pokażę;-)
Ah i w końcu kupiliśmy drzwi!! do mieszkania, porządne gerdy kuźwa i w końcu zadowoleni wszyscy jesteśmy:-D

Pozdrawiam serdecznie!

Dziękujemy serdecznie :-) Wstyd sie przyznać ale zapomniałam, że to dziś Hanut kończy dyszkę :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że o roczku nie zapomnę :cool2:

Całkiem miły dzionek u nas. Hani była dużo na powietrzu, bo pogoda piękna. Jutro idziemy na dożynki (wojewódzkie w Gołdapi heh heh chyba pomylili miasta :cool2:).

Śpię prawie na siedząco ale na BB zajrzeć muszę ;-)

Kinga - gdzie te obiecane fotki? ;-)

hej!! TYLKO WSPOMNIAŁAM O NIEOBECNYCH I OD RAZU SIE POJAWIŁYŚCIE;-)
RÓWNIEŻ ZYCZYMY WSZYSTKIEGOO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MIESIĘCZNIC FILIPKOWI I HANI.:tak:
A MY WCZORAJ CAŁY DZIONEK NA PODWÓRKU SPEDZILISMY, BYŁA PIEKNA POGODA, DZISIAJ JUZ TAKIEJ NIE BEDZIE.

Hej. Wybaczcie, że się nie odzywam, ale po pierwsze nie mam weny ostatnio do pisania, a po drugie mamy jakiś kryzys z Rafałem ostatnio i to już mi w ogóle siły do życia odbiera. Nie umiemy ostatnio ze sobą być, rozmawiać i nawet przebywać za długo obok siebie bo wszystko sie kończy kłótnią....
Jedne wielkie bagno :no::no:

Natala na pocieszenie Ci powiem ze ostatnio tez mielismy tzw ciche dni, trwało to jakies 2 tyg jak nie dłużej:-( ale juz jest oki, wszystko w normie:tak: tez tak mam ze wszytsko mnie denerwuje, najlepiej zeby Rafał sie nie pojawial i sie nie odzywał.

Antos na wieczor miał temp 38,5, spac poszedł o 19, dostał paracetamol, ale to chyba zeby bo 2 naraz mu wychodzą. Jutro zobaczymy.

reklama
Biedny Antoś :no:
U nas tez chyba zębole, bo Hania zachowuje się identycznie jak przy górnych jedynkach - wyje całymi dniami a zębów ni słychu ni widu :wściekła/y:
Mała nauczyła się wstawać i doskonali umiejętność lądując co chwila na pupie albo innej części ciała jęcząc przy tym żałośnie. Ciągle muszę koło niej siedzieć i powoli wymiękam :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry