natala_2006
Fanka BB :)
Nineczko oczywiście mam tylko Amelkę :-) Ale mówiłam wam jakieś dwa miesiące temu, że pilnuję prawie trzyletniej córci mojej siostry, która poszła do pracy. 
Marta super zdjęcia Antosia. On jest tylko 3 dni starszy od mojej Amelci, ale wydaję mi się już taaaki duży. Fajna masz ta pracę
Nineczko Hanusia jak zwykle śliczna. Rośnie jak na drożdżach ;-)

Marta super zdjęcia Antosia. On jest tylko 3 dni starszy od mojej Amelci, ale wydaję mi się już taaaki duży. Fajna masz ta pracę

Nineczko Hanusia jak zwykle śliczna. Rośnie jak na drożdżach ;-)
My po spacerku i zaraz zabieram się za obiad. Potwór śpi to mam czas coś zrobić a tak mi się nie chce 
To dziecko jakby mogło to by cały dzień w wodzie siedziało. Mamy na koncie nowe "osiągnięcie" - trzymana pod paszkami Hania maszeruje. Ale nogami robi takie zamachy, ze strach stać obok

Panie Boże daj cierpliwość!!! Poza tym wali głową w co popadnie i oczywiście...wrzask.
Zawsze muszę sobie znaleźć jakąś motywacje - dziś żarełko z Hippa, które mają w najbardziej oddalonej aptece 
) Julka rozrabia nadal a ja nie wiem od czego zacząć dzień... Ciągle pranie prasowanie sprzątnie zabawek usypianie pieluchy itd... same wiecie.... Poza tym nic ciekawego....