reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta - mają rację z tym nie trzymaniem w szpitalu. My jak leżałyśmy w zeszłym roku z Hanią na drogi moczowe to złapaliśmy całą rodziną wirusówkę jelitową :eek: Teraz tyle tych zarazków. Cieszę się, że z małym już lepiej :tak:

reklama
hehe my do fryzjera to jeszcze niee :-) ale grzywkę już podciełam:tak: na oczka nie leci.
Filipkowi z tyłu włosy tak się kręcą że szok:-D rewelacja normalnie. chyba nigdy z nim do fryzjera nie pojde:-D:-D;-)

I spedziliśmy dzisiejsza noc w szpitalu, Antos wymiotował i podłączyli mu kroplówkę, złapał wirusa ze szpitala;) ale juz teraz jest lepiej, siedzi w domku z Babcią. Mam nadzieje ze to juz koniec. Ja nie spałam od 5 dni, tzn pospałam po 3 godz:-( padam!

Marta :-( Ja naprawdę 3mam kciuki za Antosia! niech zdrowieje szybciutko bidulek. Ah te wirusiska:wściekła/y: paskudne.
W ogóle jesien i zima to jest dla rodziców koszmar, dzieciaki chorują... jej..:no:

życzę wszystkim dzieciaczkom zdróweczka! aby nie chorowały:happy2:

My własnie wrócilismy ze spacerku, pogoda bardzo fajna bo slonko świeci. Synek dotleniony:cool2:

pozdrowionka!

Witam
Maarta buziaki dla Antosia! w szoku jestem... :szok::szok::szok:

Kinga Julce też się kręcą i my napewno do fryzjera nie pójdziemy.. :-) mam nadzieje że Wiktorowi nie bedą.... :sorry2:

Nineczko gdzie jestes...? :confused:

Nie wspominając o Natali i Madzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co z Wami?

Jestem.
Byłam z małą na szczepieniu i u dermatologa. Szczepienie zniosła całkiem dzielnie - niedługo płakała. A u dermatolog? Niespodzianka - obie mamy skazę białkową :eek:
Dostałyśmy kupę maści i baaardzo się przydadzą te kosmetyki które wygrałam. Obie mamy używać balneum, emolium albo oilatum :dry: I po premii...
Hania ma zakaz jedzenia cytrusów, orzechów, czekolady i kakao. Aha! Oczywiście nabiał odpada. Co ja mam jej dawać do jedzenia na śniadania, kolacje????
Pani doktor powiedziała, że to dobrze, że jedziemy do alergologa, bo Hania powinna mieć zrobione testy z krwi. Jedna co mądrze gada. Oczywiście zjeździła doktorka za sterydy. Za 2 tyg do kontroli.

Marta- biedny ten Antoś nasz kochany :-( Cholerne choróbska :wściekła/y: Niech szybko wraca do zdrówka. Odpocznij dziś choć troszkę, wyobrażam sobie jaka musisz być zmęczona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry