reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Kochane :sorry2:
Jestem przygotowana na wielki opierdziel od was za tak dlugą nieobecność, więc nie krępujcie się... :baffled::baffled:
Drżę na myśl o tych wszystkich choróbskach, które "chodza" teraz po dzieciach. Marta mam nadzieję, że już po wszystkim i nasz kawaler juz zdrowy. Co do zdrowia, to mam dobre wiadomości związane z serduszkiem Amelki... Bylismy tydzień temu w Olsztynie na kontroli i wygląda na to, że wszytko na dobrej drodze i operacja oddala się wielkimi krokami, dziurka samoistnie zaczyna się "zaklejac", czyli nachodzą na nią tkanki i jak dobrze pójdzie to żadnej okropnej operacji nie będzie :-D:-D:-D:-D

Dla Kochanej Hanusi spóźnione, ale szczere najserdeczniejsze zyczenia z okazji 1 roczku!! Wielkie buziaczki w policzek od Amelusi :-) Rośnij duża i wesoła Hanutku!!

Kinga ja niestety mam podobną sytuację ze szwagierką, tylko u nas raczej nie zapowiada się na żadna zgodę... Buziak dla Filipka. Czas leci szybko i on też już będzie pełnoletni... hihihi;-);-)

Grubelku czym Ty karmisz swoje dzieciaczki, że takie duże... :confused: Jak ja bym chiała żeby Amelka taka była. Taka z niej kruszynka :-(
Co do prezentów to dla męża nie wiem własnie co kupić (coroczny problem...) może odtwarzacz mp4... on lubi takie pierdołki :tak: A Amelce chyba to SUPER!!! PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL (270983361) - Aukcje internetowe Allegro

Witam nowe forumowiczki :-D

milego dnia.

reklama
NATALA!!! Ty żyjesz :szok::-D
Daruję ci kazanie, ważne, że sie pojawiłaś :tak:;-)

Dziękuję w imieniu małej i swoim za życzenia urodzinowe :-)

Same dobre wieści! Tak się cieszę, że z serduszkiem Amelki lepiej. Przez te twoje nie odzywanie się już wymyślałam Bóg wie co :no:
A teraz koniecznie życzę sobie fotkę małej, tak dawno jej nie widziałam :cool2:

Grubelku - Hani chyba nic nie kupujemy, wyrodni rodzice :cool2: Nawet nie wiem co by to miało być bo ma już chyba wszystko :dry: Może jakiś ciuszek fajny znajdę. Jedziemy do Białego troszkę wcześniej a dziś otwierają nową galerię handlową, może tam coś znajdę.
A mężowi? Diabli wiedzą :dry: Niedawno dostał ciuchy, gry komputerowe sam sobie kupił...
Ale za to wiem co kupię rodzicom i teściom. Rodzicom to: RAMKA Z GLINĄ +++++NAJWIĘKSZY WYBÓR++++GRATISY (272811755) - Aukcje internetowe Allegro
a teściom (teściowa to wielbicielka żyraf, ma ich całe stado :-p): )G( ZABAWNA ramka harmonijka 10x15! Do postawienia (270407751) - Aukcje internetowe Allegro

Reszcie rodzinki nic nie kupujemy, tylko dzieciaczkom. I tu mam problem - co dać s ośmioletniej dziewczynce?? A co 12 letniemu chłopcu??

Nineczko jestem prawie pewna, że osmioletniej dziewczynce bedzie sie podobalo cos z Winxami, Witchami lub Barbie. Albo takie małe laleczki Polly (nie sa wcale takie drogie jak reszta). Mam bratanice w takim wieku wiec uwierz ze jestem na biezaco :tak::tak::-D
Co do chłopca nie wiem, ale moze jakas dobra grekomputerowa (to dobre wyjscie dla chlopcow w kazdym wieku :cool2:)

Amelke powierzylam dzis mojej siostrze a ja zasiadam do ksiazek, bo jutro czeka mnie kolokwium z jezykoznawstwa :baffled:

Buziaki dla wszystkich pociech :rofl2:

Natala! jesteś w końcu..... Cieszę się że stan Amelki się poprawia.... no a co do wielkości Amelka to dziewczynka i jak będzie drobinką to fajnie... :tak:a Wiktor postanowił chyba przerosnąć wszystkich facetówe w rodzinie... ;-)
Odkurzacz fajny tez się nad nim zastanawiałam... ale kupiłam w końcu z serii Baby Born... tak bez okazji.... bo pod choinke dla Julki lalke "Agatke z kołyską"...

Nineczko znam ten problem ;-):-D tez nie wiedzielismy co kupić dzieciakom....

Nineczko niestety nie mam teraz zadnego nowego zdjecia Amelki, ale obiecuję ze dodam je w nastepnym tygodniu. A tymczasem takie malutkie z telefonu :-p

Załączniki

• 28-11-07_1148.jpg
    28-11-07_1148.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 37
Marta pieknego masz synka Kubusia. Wiec jak dobrze licze mamy juz 4 kawalerow na BB :-) Wiktorka, Antosia, Filusia i Kubusia :tak::tak: Chyba o nikim nie zapomniałam... :blink:

Nineczko, Kinga, Marta gdzie jestescie?? Wyglada na to ze sama dzis stoje na strazy. A bardzo rzadko to sie zdarza :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry