reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Ja też nie obchodzę dziś andrzejek. Małż na budowie, nie wiadomo o której wróci. Nuda...

natala -dopiero zauważyłam fotkę - śliczna ta twoja córcia jak marzenie :tak:

Witam sobotnio!
Szaleję z porządkami ale czas na bb zawsze znajdę :cool2: Hania podrzucona babci, bo nie lubi odkurzacza, małż z tatą na budowie, cisza i spokój :-)
Jak po andrzejkach? Ja wczoraj odwiedziłam nowo otwarty pub znajomego pod miastem. Nawet sobie piwka nie chlapnęłam, bo prowadziłam :-( Może dziś sobie odbiję.
Miłego dnia!

Cześć dziewczyny!

No proszę kogo tutaj do nas przyciągnęło!:-D Witaj Marta!!;-) No to juz są dwie Iławianki heh cool:cool2:

Jejciu ależ się rozpisałyście, nie wiem czy dam rade wsio nadrobić no ale spróbuje:-)

nineczko Hania jest niesamowita!:-D buziol**
marta100 STO LAT!:-)
natalia2006 wszystkiego najjj z okazji imienin!:-)

My z mężem andrzejki spędziliśmy u znajomych, wypiliśmy 0,7 bolsa i poszliśmy jeszcze na miasto:cool2: było ciekawie i wesoło.
Dzisiaj rano miałam mega kaca,ale teraz już lepiej;-)zaszalałam...
W ogóle dziś jakaś dobita jestem i tak jakby wyłączona :-/ RESET!

Pozdrowionka for all!!:-)

tratatata :sorry2: nie składałam wczoraj życzeń żeby je złożyć w terminie i ... prawie zapomniałam :zawstydzona/y:

100 lat,
100 lat
niech żyje, żyje nam!!!
A kto? Martusia!!!
Buziole!!!!

ach dziękuję bardzo za zyczenia, jak mi miło:tak::tak::happy2::happy2:
ale ja stara dupa juz jestem;-):-D
urodzinki z rodzinka juz obchodzilam, zrobiłam pyszny obiadek, torcik, pycha a teraz z mężem wybieramy sie na impreze andrzejkową.
Pewnie jutro bede sie czuła jak Ty Kinga:-D Antos na noc u dziadków, chata wolna:-)

marta100 bawicie się dobrze!:-);-)
super że impreza się udała!:tak: powiadasz stara dupa jestes heh:cool2: wydaje Ci się!

A ja własnie wykąpałam synka.
zasypia:happy2:
Dziś zakręciliśmy grzejniki w domu bo coś u nas za ciepło i niestety Filip sie budzi w nocy. Mam nadzieje ze dzis bedzie spał spokojnym snem jak aniołek.

reklama
PUK PUK dziewczyny!!:-)
Dzisiaj dla odmiany to ja samiusia hmm;-) no nieźle..
Co u was słychać??
Szybciutko się spowiadać mi!:wściekła/y::-D:cool2:
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę!
buziol*

p.s. u nas wsio ok!:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry