reklama

Mazurskie mamy !!!

martaja - Ten twój Jakubek to prawdziwe cudeńko :tak: Śliczny chłopczyk i jak na swój wiek to baardzo ruchliwy :cool2:
To imprezka niezła była chyba skoro jeszcze do siebie dochodzisz ;-) Ja już dawno na żadnej nie byłam.

Hanusisko spać dziś nie chce :wściekła/y: Rano dziadek usypiał a teraz chyba babcie zagonię. Nie mam coś dziś do niej cierpliwości :no:

reklama
Nineczko oj tak Jakub jest bardzo ruchliwy...co to bedzie jak zacznie się przemieszczać... strach pomyśleć :) I dziękuję za komplementy w imieniu synka -pewnie zaglądałaś na blog :)
Tak imprezka udana...dwudniowa...I chyba dziś pojdę spać razem z Jakubem...bo odlatuje :)

witam!

wróciliśmy własnie z miasta. Kupiliśmy Filipkowi zabakę ( matę z cyferek, można tez ułożyć wielkiego klocka) jak bede miała mozliwosc zrobie fote i wam pokaże. Dziecka nie ma!:-D jest bardzo zafascynowany nową zabawką:tak: A my zadowoleni że synkowi sie podoba!
Pijemy kawkę...

martaja ty imprezowiczko! a już o Nas zapomniałaś:-(;-) w tym samym miesicie mieszkamy..a wy tak bez nas imprezki tak?! buuu niedobra Ty:dry::cool2::-D

u lekarza nie bylam dziś.
powód- brak lekarzy:dry::confused::wściekła/y: idę za tydzień.

martaja oj to ja nie wiedziałam że zaproszenie na kawę to impreza:-D teraz już bede wiedziała. Ale wtedy to i tak bysmy nie przyszli..
nineczko o tak! zapraszamy do IŁAWY:tak::cool2::-) urządzimy sobie babski wieczór!

O proszę jak się w Iławie baluje :cool2::-D Może i my się kiedyś na jakąś imprezkę załapiemy ;-)
Nineczka, tak Iława to rozrywkowe miasto...Jeszcze jak sie trafia takie dwie jak ja i Kinga...to hoho :tak: A na imprezki jak najbardziej zapraszam!! My (czyt. ja i mąż-Jakub tez pomalu:-)) zawsze chętni...okazja też zawsze się znajdzie :tak:;-)
Mój synek już spiocha...mam wolne! Mąż zaraz wraca z pracy ale na 22 jedzie znowu buuu normalnie chyba doła zlapię...
EDIT:
Jestem już sama...Jakub spi M. w pracy...
Tutaj też sama??
EDIT:
Tak więc chyab pora szykować się spać :) No i znowu pora spania przypadnie po 1 w nocy :) Tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc i wklejam zdjęcie Jakubka ;)
2053018762.jpg

Witam
Martaja jaki Twój synek słodki.... :-)

No i tak byliśmy u lekarza AZS nie mamy ale wracamy do kosmetyków typu Emolium itp :sorry2:
A poza tym... ja też chce do Iławy....!!!!! :cool: kiedyś miałam tam "nażeczonego" ;-)... też chceeeeeeeee!!!!! no....
Nineczko nie wiem czy jeszcze się odchudzać...?:sorry2: czy może jakieś ciacho z bitą smietaną zjeść...
Miłego Wszystkim!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry