K
Kinga85
Gość
Martaja przepraszam bardzo!!! zapomniałam!!! mam teraz tyle na głowie i do tego jeszcze te problemy zdrowotne:-( Przede wszystkim przepraszam twojego Marcina!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I dwa swetry, z czego jeden oddaję znajomej - golfik ale małej łepek nie chce przez niego przechodzić
I zonk... Może w Białym coś znajdę, bo w moim "ukochanym" miasteczku mieli tylko dwa swetry dobre na moją córcię
Za to w szmatlandzie kupiłam za 8 zl
sztruksy (też "męskie" - czyżby odzywała się we mnie nieuświadomiona dotąd tęsknota za posiadaniem potomka płci męskiej
). 
;-)
szał prezentów światecznych trwa... mam pełno kartonów po przesyłkach i nie mam co z nimi zrobić...jakieś ognisko by się przydało...
Julka jak zawsze rozrabia i nie słucha się mamusi a młody kochane dziecko... nie płacze nie marudzi...:-)Masz rację Grubelku - ta czapka to taka troszkę jak czołgistyAle jaka cieplutka!

domyśliłam się... Julka też ma taką różową z kożuszka....;-) a Wiktor białą z takiego miśka... mi się bardzo podobają