reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziękujemy Grubelku za buziaki. Oby pomogły... :-)

Załączniki

• Obraz 137.jpg
    Obraz 137.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Gratulacje dla Wiktorka!
028.gif
016.gif

Amelko! A tobie życzymy powrotu do zdrówka! Buziole od Hanki (serio - obślinia monitor :dry:)!
Natala - prawdziwa księżniczka z twojej pociechy :tak: Impreza musiała być przednia a sprzątanie ;-)

Nineczko Twoja Hania musi byc wystrzałowa :laugh2::laugh2: Ucałuj ja równiez od nas. Co do sprzatania to współczuję dzis mojej siostrze, bo cała góra i dól domu wyglada jakby przeszły tamtędy ze 3 tajfuny... ;-) Pełno serpętyn porwanych, szczątek balonów, itp. :-p

Witajcie! Wreszcie jest ok z internetem...dzisiaj był pan i mi naprawił :)
A oto zdjęcia mojego aniołeczka :)
Z Mikolajowymi...Jakub jest w czerwonym wózeczku
1537458762.jpg

I z jakimś niedorobionym Mikołjem :)
1542058762.jpg

czesc dziewczyny!

witaj natala2006, za żadko do nas zaglądasz. Zdrówka dla Amelki!
Kuba fajne ma zdjęcia z Mikołajami!

Siedzę sobie z synkiem... Mąż ucina sobie drzemkę. Zrobiłam wypas obiad (frytasy z rybą) Nawet Filip wszamał. Teraz idę zrobic sobie kawę i poczestuje sie Mikołajowym ciachem bo jeszcze nam zostało:happy:

Pozdrawiam serdecznie!

Fajne fotki :tak: A ten Mikołaj rzeczywiście jakiś taki niedorobiony :eek: Chudzinka...

Sit! Hania ma 37,7 :wściekła/y: Bez kataru, kaszlu, wszyscy zdrowi...
Nie wiem ale może zęby :confused2: Na szczęście nie jest marudna, chyba nic ją nie boli.
Ja chcę lata!!!

reklama
Boże dziewczyny powiedzcie mi czy ci faceci sa naprawde z innej planety niz my? Pozarlam sie strasznie z M. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zdenerwowal mnie az do czerwonosci :crazy: Poprosilam go tylko o pomoc w kapaniu malej bo strasznie zle sie czuje i jestem bardzo zmeczona a on ryknal na mnie ze charuje jak wol i nie dam mu nawet chwili spokoju. Tak jakby naprawde nie wiadomo ile mi pomagal i sie zajmowal Amelka, po pracy aby tylko sie najjesc i walnac przed telewizor do wieczora! :no:

Tym pesymistycznym alcentem zakańczam dzisiejszy dzien i zaraz udaje sie do wyrka bo po wczorajszych tancach do pozna strasznie sie nie wyspalam i jestem juz padnieta. Dobranoc dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry