reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Nineczka to śliniaki w ruch!! U nas slinotok już dłuższy czas trwa i są inne objawy...a jeszcze zębów niet :/
Kinga miłej zabawy!!
U nas dzisiaj też impra... Kilka osób się zapowiedziało... powinni juz być około 18...a mój mąż z pracy wraca dopiero po 22 więc mam mały zapierdziel...Do tego mały zredukowal sobie drzemki z trzech do dwóch...no i jeszcze na drugą nie zasnął... A to najwyższa pora....

reklama
Witam dziewczynki...

Ale numer... my też wczoraj się pokłóciliśmy... :-D:-D:-D Osioł!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nineczko buziaki dla Hani... dobrze że to ząbek a nie co innego...:-)

Kinga tulam chorego Filipka... bidulek...:-(

Martaja ale fajny Twój synuś....słodziutki :tak:
Coś jeszcze chciałam od Natali ale..... musze doczytać.... :dry::sorry2:

widzę że główny temat to MĘŻOWIE:-D hehe ja na mojego nic złego raczej nie powiem:-p Kofany jest mimo że czasem upierdliwy hehe. Dużo pracuje i mało jest z nami w domu no ale już się chyba czas przyzwyczaić.
Wracam do moich chłopaków, bawimy się:-D:tak: jest super, Filuś sie cieszy.
A oto i mój zasmarkaniec rozrabiający!:-)

p.s. dzieki laski! bede sie dzis dobrze bawiła! taki mam plan:cool2:
martaja you to!;-)

Witam, i my jestesmy po imprezie:tak: fajnie było, tylkoze jak n złośc Antoś obudził sie dzisiaj o 7 a zawsze wstaje o 8:wściekła/y:
a z Mężem juz lepiej, chyba mi przeszło:tak: już mnie tak nie denerwuje:-D:-D
I zdróweczka Smyczkom zyczymy:tak:

witam się i Ja!

Mam małego kacyka, ale nie jest aż tak źle.
Wczorajsze wyjście sie udało, było fajnie.Pogadaliśmy popiliśmy itd:-) Wrócilismy późno.Filipek spał smacznie babcia dobrze się spisała;-) Dał nam pospac do 8:-)
Teraz pijemy kawusie

martaja a jak wy po imprezie? pisałam do ciebie smsa ale chyba nie byłaś w stanie odpisać hehe:-D
marta100 super że i wam sie impreza udała.Szkoda tylko że Antoś za szybko się obudził.

Miłego dnia!
My dziś do teściów na obiad i kawke jedziemy:cool2:

Hej... i u nas impreza udana... Nawet bardzo :) A mój synek jak nigdy wstał po 9 hihihi Mąz teraz myje naczynka :) a ja pakuję małego...
Zaraz zbieramy się do teściow a później do moich rodzicow na noc...Jutro wracamy :) I mąz od razu do pracy :/
Kinga...smska dostałam...ale odczytałam dzisiaj jak znalazłam telefon :) Trzeba było wpaść do nas w drodze powrotnej!!
Buziaki i milej niedzieli zyczę!

Zdjęcie nr 1 i 2 - mój mały syneczek w drodze na spacerek;-):laugh2:
3 - moje zblazowane maleństwo
4- zwycięstwo nad ręcznikiem!
5- moje pierwsze dzieło ;)
6,7,8,9 - czyste szaleństwo hehe
10 - a tak sie tulę do mamusi :)

reklama
martaja no nie wiem czy chciałabyś abyśmy do was przyszli w nocy po 3:-D Szaleliśmy do późna hehe.
nineczko Hania śliczna!:tak::-)

wrócilismy własnie od teściów.
teraz idziemy wszyscy na drzemkę zzzzz...zz....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry