reklama

Mazurskie mamy !!!

Wpadam tylko przywitać się....:-)
U nas nadal nic ciekawego..... mąż dzisiaj w delegacji....:baffled: siedzimy sami....:baffled::baffled::baffled:
A!
Julka robi do nocnika.....:szok: w szoku jestem szybko załapała.... teraz to nawet siku... i ciągle woła.... wczoraj większość dnia spędziła na nocniku... i zejść nie chciała...:szok:
To miłego dnia Wszystkim!

reklama
martaja Kubuś zdrowo wam rośnie:tak: super!
grubulku gratki dla Julki!!!:-) no widzisz, a tak w nią wątpiłaś hyhy a prosze jak szybko dziecko załapało.
Tak więcJulka i Filip robią już do nocniczka:cool2::-) czekamy na reszte bąbli:tak:

Pada deszcz u nas w Iławie.. do duu...:cool:

No już mama chwilkę bo Jakubek zasnął...
Grubelku brawa dla Julci...dzielna dziewczynka ;)
Kinga tak znowu pogoda się ..... Na szczęście do ośrodla pojechałam autem :)
Muszę się wziąść za podłogi...bo po imprezie jeszcze nie były myte buuuu A tak mi się nie chce... Kinga nie masz ochoty na kawę?

martaja kawa chętnie ale ja nie przyjde bo deszcz pada, nie bede ciągała dzieciaka w taką pogodę. Może innym razem jak nie bedzie padało.
A co do porządków to ja już okna pomyłam na świeta:tak::-) zadowolona jestem hyhyy

Jak tam popołudnie wam leci? Mi strasznie leniwie... Czekam na męża aż wróci z pracy pobędzie ze mną ze dwie godziny i znowu pojedzie do pracy... Normalnie załamać się można i tak już drugi tydzień... Ale mam nadzieję, że w styczniu odbijemy...no i całe święta wolne :)
Jakubek juz godzinkę śpiocha i pewnie zaraz się obudzi...
A i tutaj ciszaaaaa....
Kinga szkoda, ale faktycznie z Filipem nie ruszaj się nigdzie w taką chlapę...
Maarta fajny ten park wodny...cudo

No i witam się wieczornie...:-)

Wiktor wykąpany, Julka w wannie.... robi kawe dla kaczek:szok::szok::szok::szok::szok:

Maarta super jest ten park już kiedyś pokazałaś i cały czas mam na niego ochote.. tylko jakoś za tą wschodnią granice...:baffled: Podobny jest koło Berlina....
No i prosze Antek też zaczyna nocnikować.... Julka dziś większą część dnia spędziła na nocniku... nie chce zejść..:no:

Martaja ja też sama.... mąż w delegacji..... wraca jutro...:shocked2::baffled:

Hello!

Gratulacje wszystkim nocnikującym !
Oj Marta! Ale narobiłaś mi smaka tym linkiem :cool2: Może w przyszłym roku (jak portfel pozwoli) wybierzemy się tam. Ja o czymś takim marzę!

U nas dzień jak co dzień - z nowych umiejętności mojej dzidzi: chodzenie za jedną rączkę, włażenie na pufkę i wszelkie dostępne meble :baffled: i ogólnie tulenie się na całego.

Jutro idziemy do dermatologa - zobaczymy co powie na wysypkę małej.

Mam masę prania i sprzątania ale żeby się nie zarobić rozkładam to sobie na kilka dni. Ciarki mnie przechodzą na myśl o pakowaniu przed wyjazdem na tydzień :eek:

Miłego wieczoru babeczki!

Hrjka wieczorkiem...Męża już nie mam...buuuuu Chyba zaraz sobie jakiegoś trunku naleję...na lepszy sen ;)
Grubelek oj ja też znam uroki delegacji... Ach normalnie ta praca załamuje!!
Dziewczyny ale wasze maleństwa zdolne... A mój pulpecik...pochwalę się od trzech tygodni siedząc trzyma równowagę (miał niecałe 5 mcy jak zaczął :)) no i zasówa w chodziku (na co mu tylko troszeńkę pozwalamy)...

reklama
no fajny ten park wodny:tak: My jednak narazie wybieramy się do aqua parku w Sopocie, ale kto wie może kiedys pojedzie się dalej:-)

gratki i dla Antka za samodzielne nocnikowanie!!!:-) super!

martaja Ty cały czas sama bez męża:no: jesiuu dla mnie byłoby to straszne i chyba zakonczyłoby sie separacją hyhyhyy:cool2: Sama cały czas z dzieckiem, ciężko..
Ja sama zajmuje sie Filipem,ale meża troche mam w domu i jest zaraz inaczej.

Miłego wieczoru dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry