reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - dziękuję w imieniu Hani za komplement
g20.gif

A cóż to za wyjazd się wam szykuje? Do jakiego aquaparku jedziecie? Szczerze zazdroszczę, sama bym się popluskała :-)

Chętnie zabrałabym Hanię na basen ale u nas woda jest nieozonowana tylko normalnie chlorowana no i temp. poniżej 30 stopni. Jak myślicie dziewczyny - czy z rocznym bąblem na taki basen mogę wyjść? Widziałam i młodsze dzieciaczki ale się jakoś cykam :baffled:

reklama
nineczko jedziemy do Sopotu do tego aqa parku:-) mężulek wszystko załatwił a mi powiedział poprostu że pojedziemy się troszkę zrelaksować...:-)kochany jest.

Z tym basenem to ciężko powiedzieć... no ale skoro są tam rodzinki z dziecmi to czemu nie, widocznie warto:tak: nie ma co się bać. trzeba pilnowac tylko zeby sie dzieciaczek nie napił takiej wody, a popluskać się to sama przyjemność;-):-)
buziaczki dla was dziewczyny**

dzisiaj jakoś mogłabym siedziec i siedziec heh.. nie czuję się zmęczona.
mąż ogląda film.. synek śpi smacznie a ja węszę na www.nasza-klasa.pl hehe
idę jednak już spać bo nie wiadomo o której synek zrobi mi jutro pobudkę. Mam nadzieje ze do 8 chociaz pośpi:tak:
Dobranoc dziewczyny!

Matko jedyna! Nie żebym się nie cieszyła, że moje dziecko mnie kocha ale ile można siedzieć na rękach :szok::confused::szok:
Jakiś kiepski dzień ma dziś moje dzidzi - dotąd smok był używany tylko do zasypiania a dziś cały dzień z nim lata i nie daje sobie odebrać :baffled: I nie ma w ogóle ochoty na spanie a ja zasnęłabym na stojąco :eek: To chyba przez tą pogodę - już się robi ciemno, brrr...

maarta - żyjesz :confused:

Grubelku - chyba poczekam z tym basenem jeszcze choć korci mnie strasznie - Hania tak lubi się taplać :cool2:

Grubelku - chyba poczekam z tym basenem jeszcze choć korci mnie strasznie - Hania tak lubi się taplać :cool2:
Domyślam się....Julka też lubi..... Ale my sobie darowaliśmy.... zimą wiadomo wychodzi się z takim rozgrzanym dzieckiem i choroba gotowa.... oczywiście nie u każdego..... ale chyba testować nie będę.... :no:;-)a latem chyba nie ma po co? przecież mamy jeziora.... :-D

O tym swoim jeziorze dużo mogę powiedzieć ale niestety nic dobrego :no: Brudne, zapuszczone, z jedną plażą na której dzieci, psy, wszyscy razem :wściekła/y:
Ja jeżdżę się kąpać pod Giżycko prawie - do Kruklanek - tam jest jeziorko! Plaża niestrzeżona, dzika ale jaka woda! Czyściutka, ciepła, długo jest płycizna :cool2:
Ale się rozmarzyłam :cool2:

Nineczko Hania jest słodziutka!
Kinga super niespodzianka...z tym wyjazdem do aqua parku ;)
My niedawno wrócilismy od rodziców... Dzisiaj zabrałam malego do sklepu moich rodziców myślałam, że oczopląsu dostanie hihihi
Mąż jak zwykle w pracy....poszedł na nockę... Na szczęscie jak Jakub zasną i M. spał przed pracą to zdążyłam wyskoczyć do koleżanki na kawkę... Trochę poplotkować hihihi
Buźka

Nineczko Hania jest coraz piekniejsza :tak::tak: Słodka z niej dziewczynka. A i chcialam zauwazyc, że maja z Amelką identyczny gust co do zabawek, bo prawie wszystkie przez Ciebie sfotografowane ma również Amelka ;-)
A co do Kruklanek to zgadzam sie w 100%, super tam jest :-)

Martaja i Kinga patrze, że macie wesołe zycie w tej Iławie. Zawsze jakieś imprezki, spotkania, ploteczki.. hihi Tak trzymać dziewczyny :-p

Amelka jeszcze spi a juz na BB siedze i popijam kawusie ;-) Przed poludniem lece w odwiedziny do kolezanki, ktora nie dawno dowiedziala sie ze ma w brzuszku malutka fasolke :-D:-D:-D

Wam rowniez zycze milego dzionka. papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry