reklama

Mazurskie mamy !!!

Zapomniałam jeszcze zyczyc hani zdrowka. Buziaczki :-p Nineczko jak Amelka miala takie stany podgoraczkowe przy zabkach to dawalam jej na noc Viburcol w czopkach i wtedy spokojnie i bezbolesnie przesypiala cala noc.

reklama
No mnie też mój właśnie wkurzył na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ciężko mu dziecko spać położyć :wściekła/y: Musiałam wysłuchać całą serię "oh" i "ah" jak go wykorzystuję a sama sie obijam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rzuca się jak narwany, macha łóżeczkiem, wrzeszczy :wściekła/y: Mała w ryk i nie mogłam jej potem uspokoić :no: Rany jak ja się nie mogę doczekać przeprowadzki! Przynajmniej będę go miała gdzie wygonić, żeby go nie musieć oglądać jak mnie wkurzy :cool2:

No bezmózgowia jakieś ci faceci :eek: Ręce opadają...

Dziękujemy za życzenia zdrówka. Dałam małej na noc nurofen, herbatkę z melisą, solidny koncert kołysanek i głaskanek i śpi ;-)Mam nadzieję, że po gorąćzce jutro już śladu nie będzie.

Mam nadzieje ze u Hani to tylko zabki'
Witam w klubie wkurzonych zon, u mnie tez była mega kłotnia, jesteśmy w trakcie remontu, przezywam szok psychiczny:szok:mam ochote Go rozszarpać, ile bym dała Martaja zeby i mój w tej chwili znalazł sie w pracy:-(

A tak mnawiasem mowiac to rozumiem Cię Marta. My też dość niedawno przechodzilismy remont, ale na szczęście męża nie było tutaj, bo był w delegacji...a i mnie nie chciał denerwować, bo byłam przy końcówce ciąży i sama codziennie autem jeździłam ok 50 km żeby ekipy remontowej pilnować więc zawsze miałam wymówkę :)

wpadam na chwile

życzę zdróweczka HANI!! buziaczki dla niej!! ****
Moj Filuś zasmarkany.. kurujemy małego od samego rana! Ogólnie wsio ok, radosny i nie ma temp. Był dziś na spacerku nawet:happy2: Teraz się bawi.

Wieczorem wychodzimy na imprezę
ahh rozerwę się trochę!:-):cool2:

pozdrowionka dla was

reklama
Dziękujemy! To chyba jednak zębol, bo już dziś ślinotok na całego ;-)

Kinga - miłej zabawy!

I jak kobitki? Dziś już lepiej? Mój się pokajał i na jakiś czas mam spokój ;-) A wasi mężowie jeszcze żyją? :cool2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry