reklama

Mazurskie mamy !!!

dziusia ciążowe dolegliwości dokuczają? 3maj się kochana:) i korzystajcie z pogody:tak: byś nam pokazała jakies zdjecia twojego synka!:blink: A powiedz które dzieci nie lubią sanek i zabaw na śniegu :-)

reklama
Witaj dziusia77:-)bo chyba nie miałyśmy okazji się przywitać:tak::-D

A ja wkuwam angielski ale jakoś mi nic dziś nie wchodzi i wypisuję tylko słówka hehe:-D
M czyta książkę a Alanek sie bawi a u was co tam słychać?

wiesz ja nie wiem bo ja chodzę od kilku już lat do mojej fryzjerki na 1maja:) blisko mam od domu bo zaledwie 10metrów:blink: i jestem zadowolona ale nie wiem jak ona sie nazywa. Ogolnie wiem tez ze pod ZUSem jest fryzjer i dobrze tam dziewczyny scinają i układają włosy, kiedyś tak też chodziłam ale teraz mi nie po drodze.
A co chcesz zrobić z włosami?

Rozumiem;-)
No ja chcę minimalnie podciąć końcówki i zrobić pasemka jasne bo mam już odrosty no i może grzywkę też podetnę bo od wesela włosy mi urosły:-)
Lecę coś zjeść!

Cześc dziewuszki!!! My dopiero do domciu dotarliśmy po dłuuuuugich odpoczynku:-):-) i niestety wróciliśmy do szarej rzeczywistości (kto mnie teraz będzie rozpieszczał?:-(:-(:-() I znowu muszę przestawić się i przychylnie zaczać spoglądać na kuchnie:-p aczkolwiek gotowych obiadków trochę zgarnęłam od mamy:-p
Mała teraz śpi, do Kornelka przyszedł sąsiad i grają na kompie, mąż pojechał sprawdzić jak się krecą interesa:-p a ja zamiast rozpakowywać walizki to zrobiłam sobie miętuskę i hurra do was na bb:-D:-D:-D
Dziusia a w którym miesiącu jesteś??
Kinga zdjęcie uśmiechniętego Filipka jest normalnie przecudowne, nie mogłam się napatrzeć:-)
Aga jak przyjedziesz do PL to mam nadzieję, ze się spotkamy??

Witaj Agnieszka, faktycznie nie miałyśmy jeszcze okazji.

tosika 28 tydzień czyli 8 mc, ale czuję się jakbym zaraz rodzić miała.
Nie wiem jak to jest, z pierwszym mogłam balować prawie do samego końca, a teraz mdłości (zamiast na początku to teraz), zgaga, brzuch się spina i wszystko mnie boli. Masakra.

Wedle życzenia mój pierworodny:
pod górkę i z górki

A tu tak żeby było buzię widać.

Ostatnio mało zdjęć robię, bo ciężko go w kadrze złapać... a takim był wdzięcznym obiektem...

dziusia fajny ten twoj synek!:tak:
zostaly ci jeszcze nie całe 2miesiace ciazy wiec 3maj się;-)

a u nas po wieczorynce i po kołysance ale Filip jeszcze spać nie chce:blink: he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry