reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziusia superowy ten Twój Mały jest :-D I szybkiego i bezbolesnego rozwiązania życzę!
Tosia ja jestem gotowa na spotkanie,nawet pisałam już o tym wcześniej.Jeśli chodzi o mnie to ja czas znajdę :tak::-) i chętnie się spotkam.
Bardzo Cię rozumiem jak ciężko jest Ci wrócić do kuchni...oj znam ten ból bo ja też nie lubię gotować!
Lecę pod prysznic i dalej siadam do nauki!

reklama
Witajcie wieczornie.
My niedawno wróciliśmy. Byliśmy u teściów i moich dziadków, gdzie byli moi rodzice i babcia:tak: Więc atrakcji Jakubek miał co nie miara łącznie z saneczkami.
Kinga super fotki!
Agnieszka i jak tam nauka idzie?
Tosika ja tak samo zawsze coś dobrego przywiozę od mamy :tak:
Dziusia fotki świetne... A wiesz jaka płeć będzie? Może jak inaczej się czujesz niż w pierwszej ciąży to dziewczynka będzie;-)

Mąż usypia małego...Zaraz kolacyjkę lecę robić...
A to dzisiejszy saneczkarz :-D
1010276gk2.jpg

1010282vx9.jpg

arta fajne zdjecia! widze ze i Jakub miał frajdę na sankach dziś:tak:
agnieszka spokojnej owocnej nauki;-)

arta wasz synek czesto domaga sie smoka? bo widze ze nawet jak wychodzicie to ma:) kiedy bedziecie odzywajac? ja zawsze mowilam Filipkowi fuj fujj dydek brudny itd az w koncu przestał sie domagać:) tak wiec smoka juz od dłuzszego czasu nie mamy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga Jakubek nie ciągnie dużo smoczka, fakt na ostatnich fotkach go miał. Smoczka ma tylko przed spaniem, jak jest zmęczony a dzisiaj miał na dworze bo był ostry mróz i bałam się, że nałyka się zimnego powietrza...a ogólnie ma coraz mniej smoczka i myślę, że najpóźniej na wiosnę już go nie będzie.

;-):tak:
Mąz własnie wstawił popcorn do mikrofali... Zaraz będziemy oglądać Ranczo...bo nic więcej w tej tv nie ma...:wściekła/y:
No ale razem na kanapie sobie wypoczniemy.
Jakub przed snem poopowiadał tatusiowi gdzie to był i co nie robił... A wyglądało to ta, że z przerwami 10-cio sekundowymi wołął mama tata baba dziadzia bumbum koko bam dzidzia itd oczywiście w różnej kolejności hehehe
Uciekam...później jeszcze zajrzę ;-)

Kinga - Nauka u mnie kiepsko-nie chce mi się myśleć:-D
Marta fotki są świetne i odzwyczajaj małego od smoczka jak najszybciej bo dydek nie zdrowy jest na zgryz.

Ogólnie jestem zmęczona i mykam spać.Dobranoc dziewczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry