reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
wiecie co.. moje dziecko ma niezłą moc wstrzymywania moczu, ostatni raz sikał po kąpaniu wieczornym a dziś rano dopiero przed 10 zawołał na nocnik:szok:
no ciesze sie oczywiście:-):tak: Musze mu majteczek koniecznie dokupić bo niektóre są już za małe..:sorry2:

Kinga faktycznie synek długo ci wytrzymuje. Ale to dobrze, widać, że potrafi sie już porządnie kontrolować.
Jakub mi coś taki chodzi...pewnie zaraz zaśnie... no i piękny marudny wieczór będe miała:baffled: Chyba, ze pośpi ze dwie godzinki...

Witam się z rana!

Jestem zła bo napisałam takiego pięknego i długiego posta i wcisnełam nie ten klawisz co trzeba i się skasował.....:wściekła/y:

Monika-ja bardzo chętnie się spotkam,jak przylecę do Pl to będę miała 11 dni dla siebie i jak najbardziej jestem za tym aby się spotkać na żywo i poznać koleżanki za "monitora"Mam nadzieję że Marta i Kinga też ten czas znają i się zgadamy.
Historia ze smoczkiem to ubaw po pachy:-D
Kinga-Fakt Filipek oczka to ma w Ciebie ale ten piękny uśmiech to ma po Michale-zdecydowanie:tak::-) W domu pewnie wesoło jest jak Filip figluje i śmiechu jest pewnie nie miara:-)
Marta -Dobrze że odwiedziny u rodziny się udały.Chłopaczek wie żeby odpalić autko to potrzebuje kluczyków hehe mądrala mały-super:-D

Dziewczyny a u nas dziś zimno jak nie wiem co,nawet lekko padał śnieżek ale szybko się roztapiał na chodniku a więc zima pewnie w UK będzie bez białego puchu :-( a szkoda.
Lecę bo mam troszkę pracy w domu,dziś sobie pospaliśmy do 9 także rekord mały pobił tylko żal mi było jak mąż do pracy wstawał o 4.30 biedak no i dziś sama z małym jestem do 19.W między czasie będę do was zaglądała :-)
Miłego dzionka laseczki!

No i mój maluszek zasnął... Ma wywyietrzony, chłodny pokoik więc może pośpi z dwie godzinki.
Agnieszko mój mąz wyszedł co prawda po 7 ale wróci o 22...no z małą przerwą na obiad w domku :-)

Normalnie zuch z małego Filipka!!
A Jakubek to 100% mężczyzna, myślę, ze w drugiej rączce pilotem od tv by nie pogardził:-D:-D:-D
Ja pamiętam jak M kupił Kornelciowi samochód na akumulator (byłam taka zła, bo on trochę kosztował, a my byliśmy na początku dorobku, ale cóż wiecie jak to jest tatusiowie realizują niespelnione marzenia poprzez synków;-) więc mu wybaczyłam:-)) i nasz mały bączek nie groma nie chciał nim jeździć po chodnikach tylko sruuuu na ulicę:szok::-D
Aga spotkanko musi być, ;-) nie ma to jak jakiś porządny sabacik "wiedźm" z bb:-p:-p:-p:-p

No niestety tak już jest...
Ale mój m. dużo pracuje na właśną rękę więc dlatego tak dużo.
No ale jutro chyba tylko z rana gdzieś podjedzie a wieczorem wyjeżdżamy na imprezę rodzinną...

Tosika Jakub dostał auto na akumulator pod choinkę i za czorta nie można go pilotem prowadzić bo zmienia opcję na samodzielne jeżdżenie :tak: Na dworze jeszcze auto nie zostało wypróbowane ...jak będziemy to zdam relację.
Jak narazie odpala swoje auto-takie odpychane nóżkami... Tym już śmiga jak stary hehe

reklama
Monika :tak::tak: spotkanko "wiedźm" z bb koniecznie musi być:-D:-D:-D:-D
I tak to jest z facetami ale czasami trzeba im wybaczyć.Kornelek też duży chłopak i prawdziwy mężczyzna z niego rośnie.
Marta-teraz odpoczynek i kawka pewnie co? jak młody śpi.:tak::tak:udany i prawdziwy facet z Jakubka jest to się zgadzam.

Boże laski nie mogę oderwać się od laptopa:szok: niech mnie któraś kopnie w........hehe:-) bo nie mogę się ruszyć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry