• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
wiecie co.. moje dziecko ma niezłą moc wstrzymywania moczu, ostatni raz sikał po kąpaniu wieczornym a dziś rano dopiero przed 10 zawołał na nocnik:szok:
no ciesze sie oczywiście:-):tak: Musze mu majteczek koniecznie dokupić bo niektóre są już za małe..:sorry2:

Kinga faktycznie synek długo ci wytrzymuje. Ale to dobrze, widać, że potrafi sie już porządnie kontrolować.
Jakub mi coś taki chodzi...pewnie zaraz zaśnie... no i piękny marudny wieczór będe miała:baffled: Chyba, ze pośpi ze dwie godzinki...

Witam się z rana!

Jestem zła bo napisałam takiego pięknego i długiego posta i wcisnełam nie ten klawisz co trzeba i się skasował.....:wściekła/y:

Monika-ja bardzo chętnie się spotkam,jak przylecę do Pl to będę miała 11 dni dla siebie i jak najbardziej jestem za tym aby się spotkać na żywo i poznać koleżanki za "monitora"Mam nadzieję że Marta i Kinga też ten czas znają i się zgadamy.
Historia ze smoczkiem to ubaw po pachy:-D
Kinga-Fakt Filipek oczka to ma w Ciebie ale ten piękny uśmiech to ma po Michale-zdecydowanie:tak::-) W domu pewnie wesoło jest jak Filip figluje i śmiechu jest pewnie nie miara:-)
Marta -Dobrze że odwiedziny u rodziny się udały.Chłopaczek wie żeby odpalić autko to potrzebuje kluczyków hehe mądrala mały-super:-D

Dziewczyny a u nas dziś zimno jak nie wiem co,nawet lekko padał śnieżek ale szybko się roztapiał na chodniku a więc zima pewnie w UK będzie bez białego puchu :-( a szkoda.
Lecę bo mam troszkę pracy w domu,dziś sobie pospaliśmy do 9 także rekord mały pobił tylko żal mi było jak mąż do pracy wstawał o 4.30 biedak no i dziś sama z małym jestem do 19.W między czasie będę do was zaglądała :-)
Miłego dzionka laseczki!

No i mój maluszek zasnął... Ma wywyietrzony, chłodny pokoik więc może pośpi z dwie godzinki.
Agnieszko mój mąz wyszedł co prawda po 7 ale wróci o 22...no z małą przerwą na obiad w domku :-)

Normalnie zuch z małego Filipka!!
A Jakubek to 100% mężczyzna, myślę, ze w drugiej rączce pilotem od tv by nie pogardził:-D:-D:-D
Ja pamiętam jak M kupił Kornelciowi samochód na akumulator (byłam taka zła, bo on trochę kosztował, a my byliśmy na początku dorobku, ale cóż wiecie jak to jest tatusiowie realizują niespelnione marzenia poprzez synków;-) więc mu wybaczyłam:-)) i nasz mały bączek nie groma nie chciał nim jeździć po chodnikach tylko sruuuu na ulicę:szok::-D
Aga spotkanko musi być, ;-) nie ma to jak jakiś porządny sabacik "wiedźm" z bb:-p:-p:-p:-p

No niestety tak już jest...
Ale mój m. dużo pracuje na właśną rękę więc dlatego tak dużo.
No ale jutro chyba tylko z rana gdzieś podjedzie a wieczorem wyjeżdżamy na imprezę rodzinną...

Tosika Jakub dostał auto na akumulator pod choinkę i za czorta nie można go pilotem prowadzić bo zmienia opcję na samodzielne jeżdżenie :tak: Na dworze jeszcze auto nie zostało wypróbowane ...jak będziemy to zdam relację.
Jak narazie odpala swoje auto-takie odpychane nóżkami... Tym już śmiga jak stary hehe

reklama
Monika :tak::tak: spotkanko "wiedźm" z bb koniecznie musi być:-D:-D:-D:-D
I tak to jest z facetami ale czasami trzeba im wybaczyć.Kornelek też duży chłopak i prawdziwy mężczyzna z niego rośnie.
Marta-teraz odpoczynek i kawka pewnie co? jak młody śpi.:tak::tak:udany i prawdziwy facet z Jakubka jest to się zgadzam.

Boże laski nie mogę oderwać się od laptopa:szok: niech mnie któraś kopnie w........hehe:-) bo nie mogę się ruszyć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry