reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Ja kawkę już wypiłam i następna około 12 dopiero.
Będę do was zaglądać chwilami ....kuźwa mam robotę w domu a nie chce mi sie nic!...no ale muszę się zabrać,poodkurzać i trochę ze szmatką pobiegać bo kurz już mi się zebrał a potem niestety angielski....boże ta nauka mnie zeżre :-D

Ja na szczęście ogarnęłam jeszcze jak Jakubek biegał więc teraz mam czas dla siebie :tak: No jeszcze morze te kurze faktycznie przetrę tak ja Aga...ale to jak mały wstanie. Zawsze krzyczy więc daję mu też szmatkę psikam na szafkę i tam wyciera mały czyścioch a ja w tym czasie reszte mebli i sprzętu :tak:
Tosika...co tak zamilkłaś?

Wreszcie sie wzięlam i wgrałam na laptopa antywirus. Niby miałam wersję 90-cio dniową, ale przy kupnie laptopa mąż od razu wziął antywirusa, więc jestem spokojniejsza :tak:
Dzwonił mąż jedzie już pomału na obiad....I właśnie jest w sklepie...kupuje saneczki dla synka :-) Pytał się jakie czy drewniane czy metalowe...i chyba metalowe weźmie:tak:
Więc ja uciekam na obiadzio... Jakubek jeszcze śpiocha :-D

Boże laski nie mogę oderwać się od laptopa:szok: niech mnie któraś kopnie w........hehe:-) bo nie mogę się ruszyć!
Ja mam to samo!!!:-p
Jestem, jestem Atra make-up sobie robilam:rofl2:
Antosia zasnęła, Kornel w szkole, mężuś pracuje a ja mam ciepłą herbatkę, komputerk i bb normalnie raj....nie no jeszcze czegoś slodkiego brakuje;-)....lecę po ciasteczka:-p

brr zimno jak cholerka! Byłam u Mamy w odwiedziny:) no i w powrocie do domku zachaczyliśmy z Filipkiem o górkę bo mamy pod domem:blink:

Dziewczyny mam prośbę niech mi ktoś opisze (najlepiej ze szczegółami) jak się wkleja fotkę bo aż wstyd się przyznać ale zapomniałam hehe :tak::zawstydzona/y:będę bardzo wdzięczna.
A ja lecę ścierać kurze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry