Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Maarta 100 to ja bym prosiła potem o recenzję bo ciekawa jestem co wam powiem kolejny specjalista.po prostu należy do tych dzieci które pozniej zaczna mówic, wszytsko rozumie co sie do niego mówi a to najważniejsze;-)
Jednak i tak za wygrana nie dałam i 16 ztycznia jedziemy na szczegółowe badanie słuchu- Antek słyszy- ale zdaza sie ze dziecko moze miec nawet i minimalny niedosłuch na jedno uszko i to może opoźniać mowe, więc i to sprawdzimy![]()
Alan mówi dużo po swojemu ale mało sam od siebie,no powtarza słówka to fakt ale sam mało mówi.
hmmm Alan potarza ale nie zawsze tylko wtedy kiedy ma na to ochotę,dużo rozumie ale mało mówi i gdybym ja miała ocenić jego słownik zrozumiałych słówek to nie wiem ile bym podała ale na pewno nie wiele.Widzisz Agnieszka a Antos nie chce powtarzać, jego słownik zrozumiałych słowek zamknie sie w 20:-(
wiec uważam że nic na siłe, dzieci same do wszystkiego dorastają
przyszła pora ze sam zaczął i nauka trwała 3 dniwiec uważam że nic na siłe, dzieci same do wszystkiego dorastają
![]()
Myślałam że coś jest nie tak ale może faktycznie przyjdzie czas i będzie wołał.