reklama

Mazurskie mamy !!!

Oj tak Agnieszko...a jak ładnie sam trzymał...ja oczywiście asekurowałam hehe

U nas zimnica...popadał trochę śnieg, jest -8 na termometrze ale syberia na całego, bo okropny wiatr jest :baffled:
Coś gadu nie mogę złapać tutaj...no trudno:confused:

reklama
nosz.... jakjaś baba dzwoniła do dziadków z telekomunikacji i Jakub się przebudził...mam nadzieję, że przyśnie...
A ja dalej sama hehe Dziadki wiedzą co robią wrócą jak Jakubcio wstanie :tak:

Ja to zawsze jak Alanek spał w dzień i był w tym samym pokoju to wyłączałam telefon nawet komórkowy i włączyłam jak się budził a czasami jak zapomniałam wyłączyć to wściekła byłam że hej

A ja ogarnęłam dom i teraz czas na kawusię heheh za 3 godz mąż będzie :-)

I u nas zimnica brr sniega pada, mrozu nie ma dużego bo tylko -8 ale przerażający i przenikajacy wiatr wieje..... jeszcze tylko o 16 dojść z pracy do domu mi zostało...
Nineczko piszesz ze Hania nie mówi... Cos Wam opowiem:
Otóż Antoni bardzo mało mówi tzn duzo po swojemu a mało słów uzywa zrozumiałych.... zmartwieni tym faktem bylismy u psychologa dzieciecego, dwóch laryngologów i foniatry laryngologa...
Jak narzie diagnoza jest ze jest oki- po prostu należy do tych dzieci które pozniej zaczna mówic, wszytsko rozumie co sie do niego mówi a to najważniejsze;-)
Jednak i tak za wygrana nie dałam i 16 ztycznia jedziemy na szczegółowe badanie słuchu- Antek słyszy- ale zdaza sie ze dziecko moze miec nawet i minimalny niedosłuch na jedno uszko i to może opoźniać mowe, więc i to sprawdzimy:tak:

po prostu należy do tych dzieci które pozniej zaczna mówic, wszytsko rozumie co sie do niego mówi a to najważniejsze;-)
Jednak i tak za wygrana nie dałam i 16 ztycznia jedziemy na szczegółowe badanie słuchu- Antek słyszy- ale zdaza sie ze dziecko moze miec nawet i minimalny niedosłuch na jedno uszko i to może opoźniać mowe, więc i to sprawdzimy:tak:
Maarta 100 to ja bym prosiła potem o recenzję bo ciekawa jestem co wam powiem kolejny specjalista.
U mnie też tak jest Alan mówi dużo po swojemu ale mało sam od siebie,no powtarza słówka to fakt ale sam mało mówi.

Ostatnia edycja:
Robi... al ena kibelek na nocnik nie chciał... od pół roku gdzieś( a moze 4 miesięcy;-)) . Powiem szczerze ze z siadaniem na kibelek nie spieszylismy, przyszła pora ze sam zaczął i nauka trwała 3 dni:tak: wiec uważam że nic na siłe, dzieci same do wszystkiego dorastają:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry