reklama

Mazurskie mamy !!!

witam

agnieszka z tym wołasniem Alana sie nie martw bo na niego też przyjdzie pora:tak: w swoim czasie. Oby tylko nie za późno;-) próbuj go sadzać:happy:

ale u nas zimnica brrr
pada snieg masakra...
dzis z domu nie wychodze!

reklama
witam

Oby tylko nie za późno;-) próbuj go sadzać:happy:
Tak próbuję ale on ucieka mi z nocnika a jak sadzam go na kibelek to wyje jakby go ze skóry obdzierali heheh
Ale będę próbowała nadal zdecydowanie !!!

U nas też zimno i dziś do południa z domu się nie ruszam ale jak przyjedzie mężulek to ruszamy na zakupy,do biblioteki itd.

Kinga Fifik słodki :-)
maarta100 w sumie racja nic na siłę :-)

My po zakupach.Moja familia już śpi i ja też za chwilkę mykam bo rano muszę szybko wstać zaprowadzić Alana na 8 do przedszkola i na 9 idę na kurs-pierwsze zajęcia-ciekawe jak będzie:tak::-D
Spokojnej nocy.
Dobranoc dziewczyny!

Witajcie.
Ja już domkowo he Zjechaliśmy około godziny 18.
Dziewczyny zasypało nas!! Normalnie zima na całego!!
Marta co do mówienia, to ja mogę powiedzieć ile mówi 1,5 roczniak. Jednak chcę dodać, ze męża kuzynki syn w wieku już trzech lat nie gadał :no: tylko po swojemu. No ale jak chłopak sie rozgadał to wszystko na raz.
Agnieszko a może na kilka dni odstaw całkowicie nocnik, tzn nie sadzaj...może wtedy Alan przekona się, że może jednak to coś ciekawego jest...ale nocnik niech stoi w widocznym dla niego miejscu, ale nie jako przedmiot do zabawy. Co do wołania, to mi Jakub woła...w trakcie robienia siusiu ;-)
Jutro masz ciężki dzień. Wyśpij się i zdaj nam relacje po powrocie :tak:
Kinga Filip uroczy ;-)

No postaram się coś pstryknąć ale nie obiecuje bo nie wiem jaki klimat w grupie będzie panował.Na początek wiem że babka która będzie nas uczyła ma na nazwisko Simson hahah tak jakos śmiesznie mi to brzmi no ale zobaczymy czy tak do śmiechu mi będzie jutro :-D

reklama
:-D:-D:-D
A tu babcia wymyśliła sztuczne ognie... Pół dnia tak siedziałam hehe
1000302kopiadf3.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry