reklama

Mazurskie mamy !!!

arta hehe.... no Filip dos grzczny bo nie u siebie! :-) mocne tylko było to jak Filip pchnął Jakuba gdy ten siedział mu na masce:szok: :-p łobuziaki dwa małe :-D

Filip jest w trakcie kozystania z wc a po takiej ilosci spaghetti jaką zjadł to uuuu jest troche... :-D siedzi juz 5minut!

reklama
My wykąpani, najedzeni :tak:
Kurczaczek zamówiony na 21,30 :tak:
Agnieszko ze wszystkich dzieci to spryciarze...Twój Alanek też pewnie nie lada akrobacje wyczynia :tak:

Hmmm dzisiaj muszę dziewczyny opracować prawo budowlane (czyt. zrobić pomoce naukowe :-D) i przesłać je dalej. Na szczęście z dziewczynami umówiłyśmy się, że każda "opracowuje" inne prawo... Hehehe

Ale tu cisza.... :szok:
Dziewczyny czy wy przed @ też macie zmeinne smaki?
Ja w ciąży prawie wogóle zachcianek nie miałam...a przed @ :eek::eek::eek:
@ mam dostać za 2-3 dni a tu już wciągnęłam pół tabliczki czekolady i zagryzam <uwaga> serkiem topionym :eek: Popijając kolą... Hehehe mój m. zawsze się pyta czy to na @ czy w ciąży nie jestem heheh

No dziewczynki, co to za opory???? Nieładnie, koleżanki nie chcecie odwiedzić???? Taaaaka okazja jest!!!Agnieszka odwiedza swoją ojczyznę, a wy co???:cool2: Ja bardzo chętnie chciałabym poznać moje koleżanki face to face:-):-):-) Gdyby Antola była większa i lubiła tak jeździć autem jak Kornelek, to już xdawno byłabym u was:-p a z Iłwy do Olsztyna, to rzut beretem, byłam parę razy, a wiem że kolega ode mnie z urzędu codzinnie myka Olsztyn-Iława;-)
No to jak??? ps. mam ekspres ciśnieniowy i pyyyyszną kawusię:cool:
Atra żeberka robię tak: gotuję, osobno smażę cebulkę dodaje rodzynki trochę wody, żeberka, dużo ziół (majranek, tymianek, zioła prowansalskie, bazylię) i wszystko razem duszę i nawet pychotka wychodzi:happy2::happy2::happy2:
A moja misia dzisiaj jakaś marudna, chyba zęby jej dokuczają, bo ślini się niemożliwie....
Oprócz tego mam mały sajgon, bo odwiedziła mnie moja koleżanka z dwójką bąbli:szok:

reklama
arta ja przed @ też mam dziwne akcje smakowe!:cool2: wpierdzielam jak bym w ciązy była hehe np naleśniki z serem i keczupem!:-D
Ide położyć Filipka spac.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry