reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko pokłóciliśmy się tak o całokształt :wściekła/y: Jaka jestem wściekła.... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Taka wiesz pewnie typowa małżeńska kłótnia tylko po bardzo długim czasie od ostatniej więc wiadomo że wszystko wybuchło ze zdwojoną siłą. A jeszcze ja to choleryk jestem... i dobrze. Wrrrrrrrrr..........

reklama
oj Grubelku dobrze to znam....nie napisze Ci zebys sie nie przejmowala bo i tak nic nie da...:-( minie... czasami tak trzeba, ja tez od czsu do czsu musze rozładowac swoje emocje.... mój maz tez na mnie zły, obraził sie i tyle... ale co tam, przejdzie mu:-)

No co ty? Zanudzilybyśmy sie wtedy na śmierć! Kto nam tak pieknie zająłby czas marudzeniem, zrzedzeniem, kłotniami :laugh2: Dzidzi jeszcze za male ;-)

Ja jak przezyję ten rok razem z mężem to rozwodu nigdy nie bedzie. Budowa to dla niego sprawa najwyższej wagi, ja sie nie znam na niczym, nie umiem tak oszczędzać, ojojoj jak on sie o wszystko sam musi martwić. Biedulek jeden :no: Aż mi się go żal robi :laugh2: A ja co? Ja mam jego zdaniem (ostatnio często powtarzanym w mniej lub bardziej osrtej formie) wszystko w d.4.

Jak dobrze że jest Hanusia. Kochana córeczka dla której mama jest najlepsza na świecie :laugh2:

Hej laseczki :-) U nas jak narazie dobrze, bez klotni juz jakis czas :tak: :tak: Ciekawe jeszcze jak dlugo bo przy jego wyjazdach kazde z nas jest zdenerwowane. Ja tez slysze czesto ze nie potrafie oszczedzac :happy: :happy:

Glowa do gory i miejmy tych meskich szowinistow w d.4 :-D :-D

Wiec jak przykazanie kobiety nakazuje moze bym dzis wyruszyla kupic sobie jakis nowy ciuszek :-)

Nineczko masz racje ze dzieci przy klotniach wynagradzaja wszytkie nerwy i zawsze potrafia rozbawic czlowieka :-D

Nineczko az się uśmiechnęłam - znam to :tak: Ja oczywiście nic nie robie i nic mnie nie obchodzi :wściekła/y: i w ogóle .... Zastanawiam się gdzie on lepszą znajdzie????????? :-D :-D :-D A w ogóle to chyba go wyemigruję do innego kraju, najlepiej na Antarktyde! :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry