reklama

Mazurskie mamy !!!

Dlatego go też nie kupowałam :-) Spodobał mi się jako parasolka bo ma super wymiary do naszego malego bagażnika a my dosyć często z małą jeździmy autkiem.
maarta i Madzia - kupowałyście wózki przez internet?

reklama
Nineczko jesli planujesz zakup wozka przez internet to radzilabym Ci najpierw obejrzec ten model w sklepie, na zywo. Nie ma to jak wszystko samemu obejrzec i zdecydowac. Na allegro mozesz go pozniej oczywiscie zamowic bo wiadomo ze sa nizsze ceny.
Wiem cos o tym bo kupilam "w ciemno" wozek gleboki dla Amelki, gdy bylam jeszcze w ciazy i szykowalam wyprawke. Podobal mi sie tylko na obrazku bo gdy juz go dostalam bylam rozczarowana. Gdy Amelka sie urodzila doslownie nienawidzila go, plakala w nim w nieboglosy i musialam sie go szybko pozbyc co sprawilo kolejne kolopty :baffled::baffled::baffled::baffled:

Amelka z wielkim placzem dopiero zasnela a ja padam na twarz wiec zycze dobrej nocy:-)

witam ja pierwsza?????????????????????????????
no no nieładnie w niedziele sie obijac.
własnie maiałam stracie z maja - nie chce spac i koniec :no:
woli łobuzowac:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
nineczko -0 ja pierwszy kupiłam w sklepie . kolejne na allegro i nie mialam zadnych niemiłych niespodzianek. njgorssze jest to ze gdyby cos sie stało to troche wiekszy kłopot z reklamacja . a tak poza tym ceny nizsze no i dostawa do domku :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Hip hip hura! namówiłąm męża na większy wydatek na wózio :-) Na święta jedziemy do Białego to przelecę sie tam po sklepach, bo u nas tragedia :no:
Hania jeszcze na spacerówkę za mała a nam potzrebny 2w1 i to taki, żeby baaardzo się składał. No i oczywiście te za 2 tys odpadają :-D Jeszcze nie oszalałam :dry: Chyba.

Moja mała od kilku dni szaleje z brzuszkiem. Ja już nie wiem. Nie daję jej nic nowego, nie daję jabłka, mleko pije z wrzaskiem a z herbatek tylko plantex. Miała robione usg brzuszka i nic nie wykazało. Czy ten refluks może mieć takie skutki? Ale przecież cholercia już było OK :confused:

Zanudzam was ciągle jakimiś problemami ;-) Maruda jedna :-p

Witam :-)

Zrobiłam dziś przedświąteczne porządki w szafach i wywaliłam z nich w końcu stare ciuchy w których sie już dawno nie chodzi a zawsze było zal :szok: Nie wiem co we mnie wstapilo ze sie na to zdobylam ;-) Odwaliłam kawał dobrej roboty i z chęcią bym sobie trochę poleżała ale chyba tylko mogę o tym pomarzyć :confused: Amelka mi raczej na to nie pozwoli :no:

Nineczko nie mów ze nas zanudzasz bo po to tu wszystkie jesteśmy żeby wspierac siebie nawzajem w kłopotach i zmartwieniach. Ja tez zawsze żaliłam sie zmartwieniami z powodu serduszka Amelki i wszystkie mnie wspierałyście :happy::happy: Głowa do góry i oby Hanusi przeszło to jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak:

Grubelku chwal sie w końcu tymi zakupami :-):-) Oby jeszcze coś tam było ciekawego jak tam pojade

Cześć dziewczyny!
Pocwalę się tylko pewnie w tygodniu bo teraz mam męża w domku i dziecię więc muszę się nacieszyć.

Natala napewno coś znajdziesz, sklepik mały dużo ciuszków tam nie ma ale trochę jest i można coś wybrać ceny zachęcające :-)

Nineczko super że będziesz miała nowy wózeczek dla Hanusi :-)

My też pierwszy kupiliśmy na allegro i zadowoleni jesteśmy - mało z niego korzystałam ale to miał byc taki terenowy a w sklepach takich nie było. A teraz mamy taką zwykłą parasolkę, miejską. I tez jest dobrze.

jestem:-) :-) na poczatek chciałam sie pochwalić, otóż moja dziecinka zrobiła dzisiaj dwa pierwsze samodzielne kroczki:tak: :tak: :tak:
siedzimy z mezem i nie mozemy sie na Niego napatrzeć:-D :-D :-D
Nineczko mam nadzieje ze kłopot z brzuszkiem sa chwilowe, a nie dawałas jej surowego jabłuszka??? u tak małych dzieci moze powodowac ból brzuszka i biegunke.
co do wózeczków to ja swoj tez kupiłam na Allegro, jest taki sam jak wózek Madzi i tez jestem z niego baaardzo zadowolona, oczywiscie wczesniej go obejrzałam w sklepie. :-) :-) pierwszy wózeczek to baby dreams smart wielofunkcyjny, tez jest super ale niesttey był juz za cięzki bo targanie na 2 pietro nir nalezy do niczego przyjennego:no: mam go nadal, bedzie u babci:-) porzadki w szafach to trzeba u mnie zrobić;-) strasznie mi si enie chce:sick: wogóle musze wszytskie katy posprzatac a mam lenia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry