• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta nie wiem czy są to tabletki jednofazowe ale myślę że nie bo wydaje mi się że tabletki jednofazowe mają bardzo dużą skuteczność bo chyba 0.0. - 0.12 jak się nie mylę a te co ja biorę mają mniej.
Kinga ja biorę Cilest

reklama
aga Cilest to sa tabletki jednofazowe. Wiem bo ja je brałam.
wszystkie tabletki jednofazowe mają ten sam kolor i zawierają stałą ilość estrogenu i progestagenu wiec się nie obawiaj.

To moje tabletki do jednofazowych nie należą bo muszę brać je po kolei.
Mam nadzieję że nic się nie stanie...bo w razie gdy będziemy się z M przytulać to...będzie dzidzi hehe- żartuję:-D

a tak w ogóle to nie długo walentynki i ja zamierzam tym razem zabrać męża na super romantyczną kolacyjkę w Pl jak będziemy bo tu takiej możliwości nie ma bo Alan sam w domu nie zostanie i chyba kupię mu mały prezencik,zastanawiam się tylko co?i wymyśliłam że kupię łańcuszek na szyję :tak::-)ale pytanie w jakie miejsce w Iławie go zabrać?

spoko.
A co do Cilest(bo takie bierzesz) to są jednofazowe i nie musisz ich brać pokolei aga. Biore je już kilka lat i z ginem nie raz o nich gadałam więc mam pojęcie uwierz mi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry