reklama

Mazurskie mamy !!!

A ja nikomu nie wypominam ani nikogo prosić nie będę,myślałam że znajdziecie czas jak będę w Pl i się spotkamy bo wiedziałyście że będę i można było zaplanować ale nikomu nie zależy i dajmy sobie z tym spokój.
aga to nie tak że nikomu nie zależy tylko nikomu raczej nie pasuje, sama widzisz ze dziewczyny nie mają z kim zostawić dzieci i ja też nie mam. Wiec to powinnaś zrozumieć. Ty masz dobrze bo babci podrzucisz i już wychodzisz sobie... a nie każdy tak może.
nie masz co się spinać naprawdę.

reklama
Agnieszko ja rozumiem, że masz wielką ochotę poznać nas w realu;-) my zresztą też:tak: oprócz tego jesteś zapewne wyposzczona plotek, ploteczek z kobitkami dlatego bardzo ciebie zapraszamy na kaweczkę i ploteczkę do olsztyna, my z Liwus zawsze jesteśmy chętne:-)
Kasia biedulka jesteś, bo Kinga i Atra są z iławy i sobie kawkują, a ja z Liwką z Olsztyna i też sobie kawkujemy:-D czyli musisz raz do jednej bandy wpadać, raz do drugiej:-p aczkolwiek zapraszam dzisiaj na wirtualną kawusię wszystkie dziewczyny:happy::happy:

to ja sie wbijam na wirtualną kawę tosika! :tak::-)

Męża już mam w domu. Posiedzieliśmy sobie razem, troche sie nacieszyliśmy sobą;-) Filip jeszcze spi. Mam chwilowo wolne bo M też sie kimnął

hop hop-jest tam ktoś-halo halo

ja przez jakiś czas znów neta nie maiałam bo sąsiad transfer puszczał i wtyki nie wsadził...ale już dzięki Bogu jest!!!
Kuba spędza czas z tatą słyszę że w szufladzie buszuje.dziś dokończyliśmy na obiadek tą zapiekanke kebabową i kurcze ruszać się nie mogę tak się objadłam!!! trzeba będzie to jakos spalić....:-D
widze że sporo się tu działo jak mnie nie było....ojoj-miały nam się tu nie wkradać żadne sprzeczki nonono!!!-muszę Was do porządku przywołać:no: i już zgoda ma być!:tak::happy:

Kinga-ny też mieliśmy nosidełko-byłam zadowolona choć potem jak Kubie kg.przybywały to trochę wszystko mnie bolało najbardziej kręgosłup niby nie duzo ważył ale jak tak z miasta wróciłam to ojoj...ploteczki ploteczki fajna sprawa-Wy to jeszcze macie siebie tak bliżiutko ah -zazdroszczę Wam.

Marta-co do prezentu to świetny pomysł!!!! my też zawsze mamy problem co komu kupić???i nigdy nie wiem?-kurcze to mój Kubuś waży 12kg.

Aga-ja zawsze chętna do spotkań jestem,tylko jak tu się razem zgrać?ja zapraszam do siebie!!!!u mnie drzwi otwarte....:-)

Liwus-no to na kawke wyskoczyć mozna a małego w teczkei na wycieczke-kurcze ale ja tu rymy zawalam!!:-D:szok: wielkie dzieęki na temat chusty,musiałabym sobie ją zaplątać co bym wiedziała jak to się ma? ale kurcze ja będę 2 lutego.i też własnie w abecadle bo kumpelę odwiedzam.która tam pracuje.

Tosika-jak Ty to pięknie ujęłaś-:tak:;-) bidulka ze mnie:tak::-( -kurcze daleko mam trochę do Was bo do Olsztyna i do Ilawy setunia.ale kto wie???
PILNUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY-BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY
jak Kacha do Was zaleci na miotle :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry