reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
tosika bez przesady z tym fachowcem:-D no ale wiesz jak sie coś bardzo lubi i chce robić to sie czyta i dowieduje ile to możliwe:tak:;-) Jak coś to pisz do mnie na PW pomoge ci w aparatach:tak:
a co do obiadu to zrób szybkie spaghetti:-) tylko sos kup w słoiku ( ja tak robie)

marta super że jestes juz!:-) pisz co u was

marta no troszke sie nudziłam tu na bb bo zadna nie chciała pogadać!:dry: :-p:-D
Ciekawe czy uda nam sie dziś spotkać co.... :happy:
Obiad juz zrobilas?

ja to żeberka zrobię dzis jednak :)

marta fajnie wam weekend minał:) no i Jakubek zadowolony, teraz kotka sobie kupcie!:-)
a co do pogody to super wiadomosc! bo wiesz troche sie wystraszyłam tymi śniegami.. a my chcemy jechać juz 5go no i mam nadzieje że bedzie ok na drogach. A temp super:tak:
Wekend u was znowu wesoło widze i fajnie
my też bedziemy imprezowac bo robimy party w domu ze znajomymi;-)

hejka
ja już ogarnęłam nasze gniazdko i jestem dziewczynki :-)
Marta fajnie że wróciłaś :-) zakupy bardzo udane a zdrówko już lepiej jeszcze tylko gardło lekko mnie drapie ale pewnie nie długo całkowicie przejdzie.
Tosika ja bardzo chętnie zapraszam do nas,u nas jest gdzie spać,dom w miarę duży to się pomieścimy a pogodę wykorzystamy na maksa - dużo mogłabym Ci pokazać :-)
Kinga u mnie też tak było jak ja miałam czas na bb to was nie było a jak ja zajęta i na bb zajrzeć nie mogłam to pisałyście jak szalone :tak:;-):-)

Dziewczyny jak będzie miały taką temperaturę jak pisze Marta to zobaczycie jak odżyjecie.Od razu świat staję się piękniejszy :tak::-)

Ja to skacze z radości każdego dnia jak widzę słoneczko za oknem :-)

reklama
Kurde zdenerwowałam się... mąż dowiedział się dziś że w tym tygodniu nie otrzyma kasy więc nasz wyjazd się o tydzień przesunie. Pojedziemy dopiero 12marca :-( w sumie liczy się fakt że pojedziemy.. ale juz sie nastawiłam a tu zonk
Pocieszam się tym że w środę kupimy lustrzankę wiec poprawie sobie humor zdjęciami:tak:

i tak to w życiu bywa...
nigdy nie wiesz co Ci się może przytrafić.
Nie ma co planować!:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry