reklama

Mazurskie mamy !!!

kasia u nas też zaspy śniegu,szok.. a co do twojego samopoczucia to jezeli nie czujesz sie najlepiej to zakupy sobie raczej odpusc narazie.
aga Ty tak samo dziś sama z synkiem cały dzień jak i ja.. nie nawidzę poniedziałków:dry: A co do bb to jakoś jak mam chwilkę i wskoczę aby zobaczyć co napisałyscie a tu nic!:szok: to dziwnie hehe bo jak ja nie mam czasu na bb to wtedy dzieje sie najwiecej.
:sorry2:
cóż.... :-)

dziś Marta wraca wiec spotkamy się na kawce!:rofl2:

reklama
nie wiem z tymi zakupami....nie ma co na obiad!!!!-chciałam kuraka kupić.no ale skoro mam go kupić to muszę jechać do miasta.zapakować Kubę do auta i śmigać 4 km.

Kasia kuraka zrobisz jak bedziesz czuła sie lepiej, przecież możesz zrobić szybki obiad jajka sadzone albo jakąś mrożonkę jak masz i też bedzie smaczne:)
Zrobisz jak uważasz :tak:

agnieszka ełk jak tak to najlepiej aby ktoś nam gotował i jeszcze pod nos podstawił:-D albo można sobie jezdzic do restauracji na gotowe ale u nas to nie przejdzie za czesto bo mąż dużo pracuje:sorry2: chociaż kiedy możemy to chodzimy do naszej ulubionej restauracji w miescie:tak:
A tak pozatym to witaj!! :happy:

witaj -Agnieszka ełk

Kinguś-w zamrażarce wszystko na kamień-nie odmroziłam nic wczoraj bo jakoś mi z głowy wypadło.jest jeszcze rozwiązanie-J dostaje z pracy przydział zup w puszkach-do lasu jak jest zima wtedy sobie robią ognicho i grzeją na nim te zupki-ale ja nie bardzo chcę je jeść jak cyckuję Kubą bo nie wiadomo co tam pododawali żeby go brzuch nie bolał?????

teraz mi mały śpi.
dziś się tak wystraszyłam że jeszcze mi się łapy trzęsą-poszłam zanieść miskę do łazienki a Kuba wlazł na schody-zapomniałam barierki zatrzasnąć!!!!-co za matka!!!-dzięki Bogu nic mu się nie stało!!! trzymał się szczebli i schodził po woli!!! ale też mógłby eypaść między tymi szczeblami!!!! k**** zła jestem na siebie ze szok!!!!! potem się rozryczał bo mu przerwałąm fajną -widać dka niego zabawę bo zaczął wyć jak wściekły!!!! i od razu zasnął i śpi do teraz!!!!

a gdzie reszta???
ja chora i siedzę a Wy???? usprawiedliwienia macie???

kasia to synek ma focha:sorry2::-p No dobrze że nic sie nie sstało. I nie zadręczaj się bo nikt nie jest idealny i każdy popełnia podobne błędy ;-)

A dzis dostanę moje zamówienie z avonu (tylko szminka bo reszta nieciekawa) ale i tak sie cieszę. No i w tym tygodniu aparat kupuję!!!:rofl2:

reklama
Dziewczyny na wiosnę lato mogę wam zrobić sesję fotograficzną ale narazie w plenerze do puki nie będę miała studia u siebie:-):tak: Oczywiście za freee:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry