reklama

Mazurskie mamy !!!

ja już jesiem:rofl2:
właśnie wcinam ciacho i piję kawusię:-) mała śpi, pogoda taka nijaka a po południu mamy spotkanie biznesowe więc dosyć pracowita niedziela:tak:
dziewczyny wczoraj wypożyczyliśmy 'Uprowadzona" rewelacja!! polecam

reklama
hejka
Ja w końcu mam czas dla siebie :-) moi panowie śpią.
U nas pogoda się polepszyła jest ciepło i czasami świeci słoneczko.
Teraz zajadam się orzeszkami w czekoladzie i piję cappucino heh :-)

tosika to miłej niedzieli życzę :-)
kasia a Tobie zdrówka ?! :-)

a jak reszcie mija dzionek?

kasia biedaczku a co ci jest.... niestrawnnosc? może coś ci zaszkodzilo albo to przed @ lub dzidzia bedzie? :confused:;-) Mam nadzieje że czujesz sie lepiej.
tosika jak polecasz to ja obejze bo kinomanka jestem przecie:-) no i milej niedzieli. my wieczorkiem tez wychodzimy z M.

My już po obiedzie
Fifik śpi... ide do męża:-p

Ciekawe co u reszty..... :confused:

hej dziś na nowo!!! tzn znów żle się czuje jeszcze do tego rano mi krew z nos poszła :-( nie wiem co się dzieje?może jakieś osłabienie....ale tylko mnie dopadło bo wszyscy z rodzinki zdrowi :tak: Kuba dzieki Bogu dał mi dziś w nocy odsapnąć-chyba dziecko wiedziało że coś mamie dolega obudził się tylko dwa razy i ładnie spał nie marudził :tak:teraz patrzy na śmieciarkę bo po kubły przyjechała -wygląda i buuu woła.zaraz idziemy na śniadanko,wstalismy 8:24
miałam w planach dziś zakupy-ale nie wiem czy dam radę???-w dodatku spadło tyle śniegu u nas że ta moja odkryta prędzej wiosna -gdzieś znów się skryła pod tą warstwą śniegu.

reklama
hejka

I zaczął się poniedziałek a ja sama z synkiem do wieczora i zastanawiam się co będziemy dziś robić,na pewno zjemy śniadanie,ogarnę dom i pewnie pójdziemy na spacer do miasta poszukać dla mnie kurtki :-)
Wczoraj mąż ściągną kolejne dwie części teletubisi więc Alan będzie miał co oglądać.

kasia biedulka a może do lekarza powinnaś się zgłosić skoro tak fatalnie się czujesz?
kinga widzę że ostatnio się nudzisz na bb ?fakt kiedyś byłyśmy bardziej rozpisane a teraz zaglądamy tu od czasu do czasu.

życzę wam miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry