reklama

Mazurskie mamy !!!

tosika fajnie że byliscie na spacerku:happy: my też niedawno wróciliśmy a zdjęcia już dodałam na zamkniętym. A Ty masz jakies?
A co do imprezowania i tego że coś sie dzieje to uwierz mi że nie od Iławy to zależy tylko od ludzi i od samego siebie:tak:;-) ale jak przyjedziesz to sobie pojdziemy gdzieś razem na pewno:-p;-)

Chłopaki mi zasneli... my już po obiedzie
ide kawkę sobie zrobię
:blink:

reklama
Masz świętą rację Kinga :tak::tak::tak: ale fajnie by było mieć takie babeczki jak wy blisko:tak: zaraz mykam na zamknięty oglądac i coś wkleić:rofl2:

Heja jestem i Ja :-)

Ja niestety lekko przeziębiona i to chyba po tych ostatnich spacerkach na sweterku,gardło mnie boli ale leczę się strepsilem heh

Dziś od samego rana byliśmy u znajomych,siedzieliśmy w ogrodzie gdzie słoneczko nam ślicznie i ciepło świeciło i oczywiście zrobiliśmy sobie grila.Alan zachwycony,wybawił się na maksa :-)

A teraz mąż śpi,Alan ogląda bajki a ja piję cappucino :-)

hehj hej ja tylko na chwilkę jesteśmy u Gosi na imprezce-napiszę pózniej jak wrócimy do domu chyba że już będę padnieta wtedy napiszę jutro.pozdrawiam buziolki

witam
I my wróciliśmy z imprezki, delikatnie dziś bo za tydzień kolejna i to już grubsza impra sie szykuje (domówka u nas) :-)
Dziś było fajniutko

Chłopaki już śpią
a ja zmykam pod prysznic i czytać książkę :tak:
Dobrej nocy!

witam z ranka:)
My już wstaliśmy.
W planie dziś obiad u moich rodzicow a potem po poludniu idziemy do znajomych na kawę.
Pogoda nieco się zepsuła wiec nie wiem jak bedzie ze spacerem dzis

A co u was???:happy:

hejka
my też już wstaliśmy i chyba wstępnych planów na dziś specjalnie nie mamy,pogoda jest troszkę pochmurna więc pewnie spacer sobie też odpuścimy.
Czas pewnie spędzimy rodzinnie w domu :-)
miłego dnia życzę!

reklama
hej witajcie

i my się meldujemy.wczoraj noc była normalna tzn.Kuba budził się tylko dwa razy pierwszy raz ok. 2:45 a drugi po 5-ej.byłam przeszczęsliwa że mogę sobie pospać....Mały wstał przed 7-mą.na dobre.
teraz też śpi,razem z tatą tylko że Kuba ze mną a J w sypialni.
ja coś dzisiaj do bani się czuję jakoś żołądek mnie boli i tak mi w brzuchu jakoś jeżdzi???-co to może być???rano jak wstałam to chwilkę posiedziałam Kuba biegał i rozrabiał oglądał klub myszki miki a potem nie pamiętam co się stało.... -coś jakby przez mgłę że J smarował (kropeczki)-plamki uczuleniowe Kubcia maścią -jak się obudziłam to oni byli już na dole po śniadaniu,bawili się w chowanego ja wstałam coś po 10-ej.teraz piję miętową herbatkę -może mi pomoże.śniadania nie mogłam ruszyć-nawet na nie mi się patrzeć nie chciało!!! bleeeee!!!!!
przywiezliśmy od rodziców wałowkę ale jakoś tam do niej nie zaglądam -mam jedzenio-wstręt!!! może potem???-wiem że jest tam torcik na pewno i serniczek na zimno-i choć ten drugi uwielbiam to na razie nie chcę o nim słyszeć.....

coś mnie od rana z internet wywala-ratunku!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry