reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hejka
U nas jest spoko.Prawie jesteśmy już po kolacji.Alan ogląda bajkę a ja wcinam lody :-)

alicante super że napisałaś coś więcej o sobie,o ciążę się nie martw,wszystko będzie ok zobaczysz :-)

Kinga, Kasia my też mamy taką żabę:-D:-D:-D:-D:-D w ogole mój Kornelek zbiera żaby w rożnej postaci (żywej też hehehehe):rofl2:
Kinga przepis zapowiada sie mniamuśno:tak: napewno go wypróbuję, dzisiaj trochę improwizowałam (bo za późno cholercia przeczytałam twój post:wściekła/y:) ale tak się zastanawiam, czy jutro go nie wypróbować, bo mam jeszcze filety szczupaka i tylko go przyprawiłam:confused: i mialam jutro tylko go usmażyć (z braku koncepcji:sorry2:) a teraz moze zrobie z twojego przepisu (tylko tam jest mowa o dzwonkach:confused:)
Fajnie Alicante 'Ciebie" poznać;-):-) a wiecie co tam w brzuszku juz macie?? i na kiedy masz termin??
A ja dzisiaj już jestem wyjatkowo free:-):-) mała zasnęła o 19tej:szok: (zapewne wstanie jeszcze z 5razy na pomlaskanie cyca ale cóż życie:-D) i mało tego dzisiaj drugi raz w życiu sama wykąpałam Antosię:-p (zawsze robięto z M bo sie po prostu boję, że mnie wypadnie:-() i wszystko poszło cacy lacy oprócz zachlapanej łazienki:sorry2:
czekam teraz na M bo wysłałam po jakiś film babski (pewnie jakiś wojenny weźmie:dry:)

To dziś wszystkie będziemy kinomankami bo my też będziemy za chwilkę(tylko wezmę jeszcze prysznic) oglądać film.
Mój synek już śpi.

miłego wieczorku wszystkim życzę :-)

wiecie co-wybaczcie ale nie mam dziś głowy do pisania-Kuba drze sie juz od godz.wykapalismy go dostał cyca i przysnął poszłam się wykąpać a on w ryk i tak ryczy do teraz J powiedział że mam nie przychodzić -bo mały chce koniecznie żebym ja z nim była i żeby znów cyca dostał.....-w sumie to ma rację bo jak Kuba siedzi cały czas tylko ze mna to nie chce mnie na krok puścić -łapie mnie za nogę i trzyma sie albo wspina sie na mnie.jak leżymy na dywanie to zaraz sie skrada.chwila i na mnie siedzi....i cycy..woła.żal mi bidulka ale musi sie nauczyć że nie zawsze mama tylko jest.
na dodatek coś mnie gnaty bolą.....żeby mnie tylko coś nie złapało!!!!
jutro mamy tą imprę u sis mojej -ale wieczorkiem wracamy do domku-idę sie chyba połozyć ....-jakaś padnieta jestem!!!! do jutra-może uda mi sie na chwilkę do Was wskoczyć!!! a potem wkleją foty na zamk.z impry!!! bużka moje kochaniutkie!!!

tosika to miłego wieczorku:-) a jutro jak bedziesz robila rybke to daj znac czy dobra:happy:
aga milego wieczorku rowniez
kasia nie martw się ja wiem że może być Ci momentami cięzko ale cóż... z dziećmi różnie bywa i trzeba to przejść. Dasz sobie rade;-) Jutro wyszalej się na imprezie i troszke odpręż :tak: foteczki jassne że pokarz

Miłego wieczoru wszystkim zycze:happy:
dobranoc

witam z rana
A wy dziewczyny coś mało piszecie i to zawsze jak ja mam czas aby popisać heh.
U nas słonecznie i ładnie:) Jesteśmy po śniadaniu. W południe idziemy na spacer jak mąż wróci.
A wieczorkiem idziemy na imprezkę... :-)

marta ciekawy dzień miałaś wczoraj:) no i dzis też imprezujecie;-) Marta musimy i my sie na kawkę ugadać, może w pn byś wpadła z Jakubem?:happy:
oj to dzis tez pustki na forum beda...:sorry2:

Miłego dnia
idę kawkę robić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewczynki!!

Kinga, Marta ja to się chyba do Ilawy przeniosę, kurcze u was cały czas coś się dzieje:-):-):-) ja też tak chcę:tak: wściekle zazdroszczę wam dziewczyny imprezowanka dzisiejszego:-p
Kasia, Aga a Wy gdzie??? Liwka usprawiedliwiona bo na klubie kangura:tak:

A my po spacerku, normalnie pogoda przeurocza, słoneczko pięknie świeci aż sie chce żyć:-):-) teraz czekamy na pyzy od teściowej (M wiezie:happy: oczywiscie same pyzy bez teściowej:rofl2:)
Musze sie Wam pochwalić że znaleźlismy wreszcie butelkę którą Antosia zalapała (hip hip hurrra) normalnie dla mnie to sama rozkosz, jak widzę jak dzidzia słodko ciągnie soczka (a chyba z 5 różnych próbowaliśmy i wreszcie mamy odpoiwednią, która posmakowała -Tommmego Tippa) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry