reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga aparacik super a sesje to może kiedyś byś mi i Alankowi zrobiła,byłoby super :-)

kasia ja to bym na Twoim miejscu jaja jakieś zrobiła albo szybką zupę nawet na kostce rosołowej.Bo po co kobieto masz się męczyć i to jeszcze z dzieckiem chora po mieście jeździć no ale zrób jak uważasz

dziewczyny ja przy poniedziałku mam dużo roboty w domu,ogólnie sprzątanie i zakupy także na bb tylko czasami będę zaglądała

reklama
hej dziwuszki!!

Kasia no to stresa miałaś kochana:szok: i kuruj na sie tu mamuśka:tak: a co do obiaduu to ja dzisiaj też mam pustkę w glowie (w lodówce też :-p) co zrobić :confused:
a że brzydko u nas dzisiaj jest to i na spacerek wychodzić nie chcę:no: wiec kombinuję (a mam mrożoną fasolkę, ziemniaki i jajka:baffled:

Kinga ja sie pisze od razu na sesję:tak: (na zamkniety wrzucę wam później moją wcześniejza sesję przed urodzinami Tosi:-p) a aparat cudeńko:-) też cieem taki:zawstydzona/y: a rybka wczorajsza wg twojego przepisu pychotka wyszła mniam, mniam:happy:

Aga jak tam pogoda u Was??

tosika ciesze się że rybka Ci smakowała z przepisiku!!:-) zaraz ide lukam zdjęcia:tak: no i powiem Ci że dużo sie naczytałam o lustrzankach alpha i jak na początek to 200 jest wystarczająca chociaż 300-350 również:tak: Trzeba też brać pod uwagę dodatkowe koszty bo jak bierzesz zestaw to płacisz od razu wiecej( a to kupić musisz):happy:

Aga jak tam pogoda u Was??

pogoda u nas jest piękna,jest ciepło bo 12 stopni,słoneczko świeci i nie ma wiatru.

Jak tylko ogarnę dom do końca a dużo mi nie zostało to idziemy z Alankiem na spacer i obiad zjemy na mieście-dziś sobie zaszalejemy.Wezmę aparat i kilka fotek pstryknę i później wkleję na zamkniętym :-)

No dziewczyny już zaczeła się 500 strona!!!:-) i to 5001 post :)
idziemy jak burza hehe ;-)

Filipkowi zachciało sie kisielku więc mu zrobiłam, teraz zajada szczesliwy:happy:
a ja delektuje sie kawką:)

reklama
kurczaczku no nieźle:-) muszę i ja sie załapać na tą stronę:rofl2:

Kinguś dla mnie to jest czarna magia co piszesz o aparatach:-p ale ty w tym fachowiec a ja laik jeden:tak:

wiecie zanurkowałam do zamrażalnika i znalazlam mięcho mielone:-) powiedzcie mi teraz co fajnego z niego robicie??:happy:

ooo wrocily moje chlopaki, uciekam pappa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry