reklama

Mazurskie mamy !!!

a te zaczeły teraz o wyglądzie gadać która piękniejsza :cool2::-D:rofl2:
ja nawet nic nie piszę na ten tamat bo już nie raz przechodziłam takie tematy i sie tylko wkurzałam:sorry2: powiem tylko tyle! Należy zaakceptowac siebie takim jakim sie jest! oo:tak::-) tyle..

Ja tam jestem piękna i sie ciesze :-p:-D
mąż mnie kocha i jestem dla niego seksowna a to już cos!!!:cool2:

Dobranoc

reklama
marta to było dla was tak wiesz.. ;-) mam nadzieje że dało do myślenie:-p bo nie ma co źle o sobie mowic...
Dziś twoja lustrzanka bedzie dostarczona co?:happy2: czekasz już pewnie...

Ja dziś bede miała zalatany dzień od 10. Na zakupy ide i biore ze sobą swoją mame bo ona musi sie też obkupić do francji. A co lepsza Filip bedzie z nami!:-D normalnie nie wiem co z tego wyjdzie hehe

Miłego dnia
pogoda u nas w iławie ładna i nawet ciepło:)

Witam
U mnie wszystko ok,w tej chwili za bardzo nie mam czasu na pisanie ale z lekka was pod czytałam i popieram słowa Kingi że każda powinna siebie zaakceptować taką jaką jest i najważniejsze że podobamy się swoim mężom a to że jesteśmy seksowne to wiedzą wszyscy bo my mazurskie mamy najseksowniejsze jesteśmy :-D:-D:-D
Marta życzę szybkiego dotarcia paczuszki z lustrzanką:)
Kinga miłych zakupów:)
Moniś dużo zdrówka życzę dla całej rodzinki:)
Kasiu a co u was?
A jak nasza nowa koleżanka?zadomowiłaś się Haniu?

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Kinga ja pisałam o Twojej stronce z fotobloga:tak:
Udanych zakupów!!!!

Hania no Olecko rzut beretem od Ełku- 26 km:tak::tak:

Miłego dnia!! Słoneczko zawitało.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry