reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam z samego rana, na jakąs bezsennośc chyba cierpię, nie chce mi sie spać, jak mam wolne to zawsze wstaję wczesniej ale jak trzeba wstać do pracy to juz jest problem:laugh2: Antos spi więc chociaz przez chwilke pobuszuje po necie!
Madzia fajnie ze w koncu sie odezwalaś:-) wytrwałosci zyczę!!!!!

reklama
Witam sie i ja...

Kinga słodziutki ten Twój Filipek.... :-) juz sie nie moge doczekać moojego...

Maarta gratulacje dla Antosia... teraz to mała gadułka będzie... :tak: :-D

Madzia wcale nie małpa... :-D :-D :-D ja tez wyzeram dziecku tylko wole przeciery owocowe... najlepszy to jabłko z truskawką... :-D I wracaj do nas jak najszybciej tak na stałe... :tak:

Nineczko napisz jak Twoja "walka" z ciemieniucha i odparzeniami....

Miłego dnia dziewczynki!

To i ja sie witam porannie :-) Moje dziecię nie śpi już od 5 rano :wściekła/y: Na szczęście mąż wstaje do pracy o 6tej więc godzinka w tę godzinka we wtę :-p A ja smacznie spałam pod ciepłą kołderką :laugh2:

Madzia - witaj!!! Ja już nie podjadam małej, bo nie chce jeść kaszek a to lubiłam najbardziej :confused2: Słoiczki jadłam po operacji usunięcia wyrostka (bo kisielu nienawidzę). Ładnie to pachniało ale nawet pies nie chciał tego jeść. Jak to naszym dzidziom przez gardła przechodzi :dry::confused::baffled: Zaglądaj Madziu do nas jak tylko możesz !

maarta - Antoś na swoje urodzinki szykuje wam mnóstwo niespodzianek :laugh2: Świadomie mówi, świadomie. Nieświadomie to moja mała "mama" nawija (ale i tak brzmi pięknie :cool2:).

Grubelku - walka jest nierówna :laugh2:Ja i farmakologia kontra natura ;-) Po pierwszym użyciu tej emulsji śladu zmian nie widać :dry: No nic, jeszcze 6 razy :baffled: Ale jak cholernie ciężko to nałozyć przez te jej długaśne kudełki :no:

Witam i jaaa!:-) My od 6 mielismy juz pobutkę ktorą sprawił nam Filipek:dry: Nie bylam zadowolona! A Filipek oczywiscie bawic sie chciał.
Mało ostatnio mam czasu dla siebie bo synek jakis sie zrobil marudny:dry: Ciagle tylko by chcial aby sie nim zajmować no ale ile możnaa:wściekła/y:jejj:sick:.
No i nawet teraz leży obok mnie na kanapie ale juz steka bo oczywiscie mama nie niego nie patrzy co za dziecko :-D a ślini się masakratorko!!szok normalnie sliniak musze mu przypinac bo wszystko obslinione a w tym i mama:-pi tata.
Witaj Madzia!

Pozdrawiam! Pojawie sie pozniej ciao

witam
kinga - normalnie czad . extra. gadułka ze ho ho. u mnie kolejny dzien wariata:no: nie mozna tak chyba życ :sick: najgorsze jest to ze zapowiada sie u nas wpracy juz do konca roku taki kocioł . ani tygodnia wytchnienia. szok. :sick: fajnie ze jest praca która sie lubi ale nie jak jest małe dziecko .... człowiek nie poswiaeca sie tak jak kidedys. zreszta zmnieniaja sie wartosci i praca staje sie rzeczą drugorzedną. ehhhhh i jak tu babie dogodzic:confused: :confused: jak była w domu chcialam do pracy ....jak pracuje marudze ze troche wolnego by sie przydało. na szczęcie zaczyna sie weekend i troche pobede z maja. a potem weekend majowy...l.,,to to co tygryski lubią najbardziej" :elvis: :elvis: :elvis:

a co do wstawania dzieci to moja mała chyba rekordzistka wstaje o 6.00 i zasypia po 19.00 . teraz bawis ie w najlepsze . podjadła na sucho kulek czekoladowych i nie mysli o spaniu :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p oj oj ....chyba ja zaraz połoze mimo wysmienitego jej humoru bo napewno jest juz zmeczona:elvis:

Kinga - Filipek super :laugh2:
Madzia - dzielna kobitka z ciebie oj dzielna

Młode gniewne śpi to i ja buszuję po necie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda, bo mam już dość siedzenia z małą w domu :dry:

A to nowo nabyta umiejętność mojego klopsika:

reklama
heloła i znów goszcze na bb:) maja spi . chatka posprztana . pranko sie pierze . obiadek wstawiony . ehhhhh jak człowiek musi to sie zorganizuje chyba weekend mnie napawa takim dobrym humorkiem i to ze juz w czwartek bedziemy wszyscy razem :laugh2: :laugh2: :laugh2: i bede miała luz .a dopiero was zasypie postami :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry