reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hania pcha sobie te kopytka do buzi jak szalona ale tylko jak ma bose stópki i najlepiej jak nie ma pieluszki (na łatwiznę idzie, heh heh) a stęka przy tym :szok: Jak mi się uda to nagram filmik i wrzucę.

Idę spać, bo padam na twarz. Ta pogoda mnie wykończy...

Dobranoc!

Gdzie spać!!!!!!!!!!!Juz!????????????????????oj nie tak nie bedzie znów mam siedziec sama . :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: meldowac sie
nineczko , marta , grubelku , kinga ....a gdzie jest N A T A L A :realmad:

to teraz ja juz znikam :-) :-) :-) :-) wstanie z kurami i tak mnie czeka wiec troche wiecej snu przyda sie :-) :-) mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo szału dostane ;jak mam wolne to pada śnieg albo deszcz albo jest zajebisty wiatr. dzis dmucha ze ho ho ledwo doszłam z pracy . dobrze ze miałam obciazenie w postaci dwóch toreb zakupów.

nastałam sie w tym sklapie jak idiotka chciałam kupic troche wedliny, chleb a tam tego narodu ze ło matko ., nie chce myslec jak rzucą sie przed weekendem majowym:) a tak poza tym..jakie macie plany na majowe?

Moje plany? Siedzę w domu- nic nowego. Może uda się wyskoczyć choć na dzień do Giżycka - jestem uzależniona od tego miasta, czas zacząć sezon :-p;-)
Poza tym ma przyjechać moja siostra - przyszły biolog - i zająć mi czas łażeniem po krzakach i zbieraniem kleszczy -tfu !- ziółek wszelakich, bo musi zrobić na zajęcia zielnik z 50 pozycji :baffled:

No i może jak pogoda dopisze zorganizujemy jakiegoś grilla...

A u was towarzyszki?

Kinga ale Filipe nawija, jak szalony!!:-D :-D
Nineczko zdjecie Hani super, Antek do tej pory jak tylko ma okazje to wpycha palce u stóp do buzi, i tak jak pisalas, zawsze bosa stope i jak nie ma pieluszki:laugh2: :laugh2:
Nie wiem czy jutro zwitam na BB bo idziemy na weselicho, a w niedziele jade do Chrzesnicy na 7 urodzinki, ale chce mi sie potańczyc. W zeszłym roku jak mielismy 5 wesel ale na kazdym martwiłam sie o Antosia, musiałam przerywac zabawei jezdzic go karmic, a teraz zostawiamy go u Babci na noc, wiec sie wyspimy i sie wybawimy:tak:
a weekend majowy zaczynamy 2-dniową imprezka urodzinowa Antosia, a pozniej wybieramy sie do Drusgiennik na Litwe, na prawde warto tam jechac, jest nowy superasny park wodny- najblizszy taki jest w Berlinie.
a jak nie bedziecie miały co robic to polecam Kłajpedę i delfinarium- najblizsze jest we Włoszech- mówie Wam świetny pokaz delfinów, sztuczek- odbijanie piłki, śpiewanie, skaknie itp, do tego jeszcze sa foczki i morsy i balet wodny. bylismy juz tam 2 razy:-) do kłajpedy jest tyle co do Gdańska ajedzie sie szybciej bo cały czas autostrada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry