Kinga ale Filipe nawija, jak szalony!!
Nineczko zdjecie Hani super, Antek do tej pory jak tylko ma okazje to wpycha palce u stóp do buzi, i tak jak pisalas, zawsze bosa stope i jak nie ma pieluszki
Nie wiem czy jutro zwitam na BB bo idziemy na weselicho, a w niedziele jade do Chrzesnicy na 7 urodzinki, ale chce mi sie potańczyc. W zeszłym roku jak mielismy 5 wesel ale na kazdym martwiłam sie o Antosia, musiałam przerywac zabawei jezdzic go karmic, a teraz zostawiamy go u Babci na noc, wiec sie wyspimy i sie wybawimy
a weekend majowy zaczynamy 2-dniową imprezka urodzinowa Antosia, a pozniej wybieramy sie do Drusgiennik na Litwe, na prawde warto tam jechac, jest nowy superasny park wodny- najblizszy taki jest w Berlinie.
a jak nie bedziecie miały co robic to polecam Kłajpedę i delfinarium- najblizsze jest we Włoszech- mówie Wam świetny pokaz delfinów, sztuczek- odbijanie piłki, śpiewanie, skaknie itp, do tego jeszcze sa foczki i morsy i balet wodny. bylismy juz tam 2 razy:-) do kłajpedy jest tyle co do Gdańska ajedzie sie szybciej bo cały czas autostrada.