reklama

Mazurskie mamy !!!

Mi Filip zasnął po 21.
mąż poczytał mu bajki przed snem. Filip teraz to już nie zasnie bez przeczytanej mu bajeczki

A ja już w łóżeczku sobie leżę pod kołderką i na bb oczywiście

reklama
Zanim ja się wsunę troszkę potrwa. Madi śpiocha na dobre od godziny Oli przed chwilką miał wene na taniec więc poszaleliśmy za wszystkie czasy przy repertuarze Majki Jerzowskiej

Dawno tej płytki nie słuchaliśmy i nagle jak usłyszałam tak mnie rozgrzało w środku bo gdy Oli był w wieku Amadeuszka nie wyobrażał sobie życia bez tej muzyki a ja wtedy byłam na półmetku ciąży z Marcepankiem

Jak miło jak takie wspomnienia najdą. A teraz siedzi mi na kolanach i chichra sie z tych buziaków które przed chwilka wykopałam a najwieksza radość sprawiają mu te w sygnaturze. Cały czas lkrzyczy dzicia dzicia Mama daj Oli dzicie juz nawet syn chce kolejne rodzeństwo

no to fajnie wam minął wieczór hehe nieźle...
Mój Fiolek też uwielbia tańce wygibańce super zabawa przy tym jest wiec wiem co czujesz.

Witam sie z rana.
Budzę się rano jakos kompletnie niewyspana i myślę, no przecież nie dam rady dziś sie pozbierać. Nawet po tel nie mialam sil się doczołgać , ale ok zmobilizowałam sie i ide. Dzwonie do szefa i pierwszy raz wale prosto z mostu że poprostu nie mam sił i zwyczajnei mi sie nie chce nie przyjade dziś neich świat poradzi sobie beze mnie, i co? i dostałam wolne do końca tygodnia czas na śniadanie posilimy to co mamy do posilenia i jak wróce bede pilnowała tłoku na bb tylko ze spokojem , nie przepychać sie z postami

Hej u nas okej!
Do południa cały czas na dworze :tak::-)
Już po obiadku i po herbatce.

Byłam dziś na zakupach rano z Filipkiem:) kupiłam mu buty zimowe już i sweter :happy:

co myślicie? :)

syneczki to masz wolne i korzystaj! :rofl2:;-)

Kinguś zestaw na chłodniejsze dni jak znalazł. Ja tez powolu musze poszperać w butach czy Oli będzie mógł miec jeszcze te z zeszłej zimy kurcze takei fajne i ciepłe i kupe kasy kosztowały az ich szkoda bo do Madika trza nowe po Oliwierka nic nie zostało z tego wieku...

Syneczki dzieki:) wiesz powiem Ci że u nas to by nie przeszło aby Filip miał buty z zeszłego roku bo mu cały czas noga rośnie, ja mu kupuje już na rozmiar 26-27.
Ubrania to samo.
A ten sweter za 6zł dostałam!:rofl2:

Ciekawe co u Agi, Marty, Kamila znikneła nam...
smutno bez nich tu :-(

PUSTKI.....

Mam od Agi Do 23go jest odcięta od netu niestety, ale pozniej od razu się do nas odezwie!
Aguś czekamy czekamy!

ciekawe jak tam Marta100

Olikowi kupiliśmy wczoraj adidaski rozmiar 28 prawde powiedziawszy nie pamiętam jakie ma te kozaczki były pamiętam tylko ze nieco większe dostał co by na styk były na tę zimę ale nie wiem czy przejdzie bo tak jak mówisz co sezon do tej pory trzeba było większe. Adidaski jutro wrzucę sobie zobaczysz, mnie urzekły i co najśmieszniejsze bardzo podobne do moich z zeszłego roku. Co do ubrań hmm chłopak rośnie jak na drożdżach nosi 110-116 zależy od firmy ale w jego przypadku starcza na dłuzej niz sezon bo to chudzina i to co mialo by iść na szerokość przekłada sie na długość z tym przynajmniej mam spokój.

reklama
Syneczki to dodaj foteczke tych adidasków jak coś :tak:
Nasz Filip nosi rozmiar ubrań 110 maks narazie. a buciki 27 :happy:
Jeszcze musimy mu kupić kurtkę na zimę porządną ale to w Gd jak bedziemy na zakupach.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry