• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguś witaj z powrotem wśród bbmaniaczek już się obawiałam ze przyjdzie mi monolog prowadzić :-D.
Mój mały duzy mężczyzna ma w końcu za sobą pierwsza wizyte u stomatologa... po 3 tyg ciszy ząbek znów sie odezwał. Całą noc przepłakał zasnął zaledwie dwa razy po godzince tzn ja zasnęłam gdy on w tym czasie oglądał bajki na dvd na kanapie. Ile sam przespał? któż to wie, ale jedno jest pewne nacierpiał się biedak za wszystkie czasy żałosny krzyt proszący o pomoc...a ja mogłam tylko go nosić wycierać buźkę od łez i innych i co jakiś czas czopa wsuwać...Z samego rana tel do pobliskiego gainetu i pędzimy...co to było z nim...wszystko na siłe nie szło nawet dokładnie ząbka obejrzeć, ale czego sie dziwić byl obolały, wyczepany i przestraszony. Wspólnie jakoś udało się go unieruchomić na tyle aby obejrzeć co tam piszczy i decyzja...otwieramy...po godzinie płaczu i proszenia ze on nie chce doszliśmy do wniosku że znów trzeba siłą mąż wziął go na kolana dwie osoby główkę mu trzymały a do bóźki włozono mu coś metalowego zeby nie zamykał, tyle wiem z opowiadań ja sama na korytarzu czekałam bo nei byłam w stanie tam wejść. Wszystko trwało nie więcej niż 5 minut. Okazało sie że miał ropę trzeba było przewiercić ząbka i po sprawie ząbek martwy więc nic a nic go nei bolało. Tylko że w tym wierceniu sie rozcioł sobei troszke wargi, wiecie jaki szok przeżyłam gdy dziecko wyszło z mężem na rękach z okrwawioną buzią smutnymi zapłakanymi oczkami po tym wielkim krzyku i wołaniu mamaaa mamaaaaaaaaa momentalnie przybiegł i sie wtulił, ale? i w tym samym momencie ząbek przestał boleć, to robsko było juz bardzo niebezpieczne...teraz zapytany czy ząbek boli? odp nie a na pytanie z serii czy jak znów zacznie jakikolwiek inny boleć pójdzie do pani doktor? odp tak bo nie bedzie bolał gdy pani dr naprawi :-D a ja sama dostałam nakaz przepłukiwania mu tego kiełka taką fajną kolorową strzykawką żeby jedzenie sie tam nie gromadziło i zeby znów nie zrobiło sie co było. Po powrocie chodził i chwalił się każdemu jaką dosał naklejkę z dielnym pacjentem i full prezentów za odwage :-D
Amen

reklama
u nas remont trwa...
malujemy sufit i ściany... mąż ma jutro wolne wiec dziś pewnie troche posiedzimy nad robotą bo dopiero sufit skończony jest.
Mam chwile oddechu wiec sie melduję;)
Filip już zdrowieje mi. Zaraz przyśnie bo już zmęczony wiec bedzie można spokojnie robić dalej..

Pozdrawiam was!

Aguś witaj kochana!!;-) pisz co u was!
syneczki jejku biedny sunuś się nacierpiał ale juz wszystko jest ok wiec sie ciesze.

witam
syneczki fajnie że byliście u lekarza,teraz będziecie mieli spokój a i synek nie będzie się męczył i będzie spokojnie spał.Gratuluję dzielnego synka.Mnie też czeka wizyta z małym u lekarza ale idziemy tylko na przegląd także spoko,lecz jeśli coś się znajdzie to załatania to będziemy robić.No właśnie dziewczyny mam pytanie kiedy powinno iść się na pierwszą wizytę z dzieckiem?
Kinga fajnie że w końcu robicie remont,na pewno Filipek będzie zadowolony z pokoiku:)

A ja jakoś czasu mam mało na bb bo praca,dom,szok!Nudzą mnie już drugie zmiany ale co zrobić :)
W poniedziałek mam wizytę u lekarza bo wiecie co...chyba od stojącej pracy wyskoczyły mi na nogach jakby żylaki heh takie małe żyłki jakby mi żyły od środka pękły...nie wiem co to dokładnie jest więc muszę się upewnić a co najgorsze to się powiększa więc liczę się z tym że czeka mnie jakiś laserowy zabieg,jak będzie możliwość to zrobię to w Anglii a jak nie to przylecę do Polski i w Gdańsku to usunę...szok:-(
Właśnie popijam kawkę i wstawiłam pościel do prania,jutro wybieram się na zakupy bo brakuje mi kilku pierdółek do domu no i wezmę się za szuaknie firanek do Alanka pokoiku a jak wszystko będzie już ok to wkleję kilka fotek:)

Miłego dnia dziewczyny:)

Witam Laski!!!!

QWpadam na chwilke, neistety neta jeszcze nie mam, w przyszłym tyg podłącza:tak: Mieszka sie super!!!
Czuje sie w miare dobrze. staram sie jak najwiecej oszczędzać.

Pozdrawiam, buziaki!!!

Melduję że remont już zakończony! :) 3dni i po robocie :-) Pokoik wyszedł ślicznie powiem wam:tak: jutro jakąś fotke zapodam bo dziś już nie mam siły.
Musze jeszcze oprzątnąć łazienkę bo tylko to zostało. Jak dobrze że mam tak wspaniałego pomocnego męża:-)

Aga oj to nie dobrze jak żylaczki się pojawiają, jak bedziesz miała możliwość to jasne że idz i niech się zajmą ich usunieciem:tak: Dawaj zdjecia mieszkania!!!:-)
Marta100 odezwij sie jak bedzisz juz na spkojnie miała net, dobrze że u ciebie okej i fajnie sie mieszka:)
Syneczki a jak tam u was??

POZDROWIONKA FOR ALL

hejka
Kinguś pokoik prześliczny!!!!!!!!!wspaniała tapeta!bardzo mi się podoba.Świetny mieliście z Michałek gust:))

u mnie ok...męża wysłałam na spożywcze zakupy a ja sprzątnęłam dom bo około 12 wybieramy się do muzeum lotnictwa,godzina w jedną stronę nas czeka ale myślę że warto,Alan biega zadowolony na maksa że zobaczy na żywo takie wielkie samoloty.Zabieramy ze sobą aparat także wieczorem wkleję kilka fotek:)
Fotki mieszkania wkleję jak powieszę wszędzie firanki bo tak jakoś łyso bez nich i nie ciekawie:)

Buziaki
pozdrawiam i życzę miłego dnia...odezwę się wieczorkiem:)

Aga dzięki :) myślę że pokoik pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki:-p
No i gdzie obiecane zdjęcia??!! jak tam po wizycie w muzeum? :happy:

Co u reszty dziewczyn?? halo? :confused:

U nas okej, pomalutku. ja przechodze faze lutealną i mam mego nerwy ostatnio:crazy: jeszcze tydzień do @!

reklama
hejka
...Ja coś nie mam weny na pisanie,pocięłam się z moim i jakoś wena też uciekła:-(
zdjęcia wkleję jak złapię wenę...sorki:(

a co u was?
Aga nie kłócić się! nudzi wam się?! ;-):-) pogodzicie się na pewno jeszcze dziś. nie martw się.

U nas okej
zaczynamy nowy tydzień... :) jeszcze tylko 3dni września..
Miłego dzionka
ja ide jeszcze do łóżka:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry