Syneczki3
Mama 24 godz. na dobę :D
Najnowsze doniesienie z życia kibelkowego... przed paroma chwilami Madi klepie sie po pupce i mówi "mami tam" pokazuje palcem na korytarz, no to idziemy myśle sobei ze upadł i mi chce pokazać gdzie. Jesteśmy na korytarzu a on dalej przed siebie idzie do toalety otwiera klape i pokazuje na nakładke na sedes to sobei myśle matko boska wczoraj pierwszy raz spróbowałam go posadzić i o dziwo nawet usiadł a dziś juz woła siku...no nic cała w skowronkach sadzam go a on co? nie siku a kupe strzelił...

czujecie to? wczoraj sie zaczeło a dzis juz woła. Dodam ze do wczoraj tylko w pieluchy robił jedyna rzecz jaką robił z nocnikiem to wchodził do niego badź wkladał na chłowę więc stwierdziłam ze jeszcze za wcześnie. A tu taki szok... Niby takie nic a jak cieszy 

czujecie to? wczoraj sie zaczeło a dzis juz woła. Dodam ze do wczoraj tylko w pieluchy robił jedyna rzecz jaką robił z nocnikiem to wchodził do niego badź wkladał na chłowę więc stwierdziłam ze jeszcze za wcześnie. A tu taki szok... Niby takie nic a jak cieszy 
:-)