reklama

Mazurskie mamy !!!

Najnowsze doniesienie z życia kibelkowego... przed paroma chwilami Madi klepie sie po pupce i mówi "mami tam" pokazuje palcem na korytarz, no to idziemy myśle sobei ze upadł i mi chce pokazać gdzie. Jesteśmy na korytarzu a on dalej przed siebie idzie do toalety otwiera klape i pokazuje na nakładke na sedes to sobei myśle matko boska wczoraj pierwszy raz spróbowałam go posadzić i o dziwo nawet usiadł a dziś juz woła siku...no nic cała w skowronkach sadzam go a on co? nie siku a kupe strzelił...:szok::szok::szok: czujecie to? wczoraj sie zaczeło a dzis juz woła. Dodam ze do wczoraj tylko w pieluchy robił jedyna rzecz jaką robił z nocnikiem to wchodził do niego badź wkladał na chłowę więc stwierdziłam ze jeszcze za wcześnie. A tu taki szok... Niby takie nic a jak cieszy :-D

reklama
syneczki to prawda prawda :tak::-);-)
Było fantastycznie! w pn bede miała zdjęcia jak coś to dodam może.
Poszalałam troche sobie, wypiłam ale nie za dużo i dobrze bo dziś nie mam nawet kaca:)
Spedzamy dziś dzien rodzinnie w trójkę.
Jedziemy na obiad do Mc donalda :))

Miłej niedzieli! :happy:

Synek mi się przeziębił cholerka! :-(
wczoraj od rana kichał ale jeszcze mało wiele sie czuł. W nocy niestety się budził. Zrobiłam mu inhalacje i było lepiej.
Śniadanie je własnie w łóżku pod kołdrą. Taka zimnica...
Nie gorączkuje co mnie cieszy. Daje mu narazie rutinoscorbin i rutinacea junior. zobaczę jak dzis bedzie do wieczora...

pozdrawiam dziewczęta

widzę że tutaj już nikt nie zagląda ( age i marte wykluczam) bo dziewczyny neta nie mają. Ale reszta gdzie???

Ja wpadam na chwilę aby powiedzieć że znikam na tydzień conajmniej. Zaczynamy remont wiec bede zajeta.
Odezwe sie od razzu jak bede juz miala wszystko w domku porobione.
Pozdrawiam!
:happy:

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

hejka dziewczyny:)
Mam już założonego neta w mieszkaniu także wróciłam:)
Troszkę was poczytałam ale skromnie zapytam co u was słychać?

U mnie ok,po przeprowadzce super a teraz mykam lulu po nie dawno wróciłam z pracy:)

Pozdrawiam was!
Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry