reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
...a to dla Kingi i Michała z okazji rocznicy ślubu:)
...wiem że wasza rocznica już minęła ale Ja w tym czasie neta nie miałam także wybaczcie lecz życzenia najserdeczniejsze wam przesyłamy,spóźnione ale szczere.Buziaki kochani:)

roze37wa0.gif

Aga dziękuje w imieniu swoim i M za życzenia :)) bardzo miło i dzieki za pamięć.A ty co za wizyte masz u lekarza? cos sie dzieje?
pisz szybko co i jak.

Ja biore sie za obiad.. :)
a popołudniu jedziemy po torta bo mam wilką ochotę:-p:-)

syneczki2 a co u was? nie piszesz nic a na NK siedzisz ty babo:cool2::-) jak chłopaczki? pozdro! ;-)
Aga miałaś jakieś fotki dodać i co? ja czekam :happy: opowiadaj jak po wycieczce w muzeum i jak po wizycie u lekarza

Oj dziewczyny ja was musze do porządku doprowadzać???:sorry:

Mnie po południu nie było bo byłam w pracy i jakąś godzinkę temu wróciłam:)

Kinga zdjęcia wrzucę spoko już nie długo a u lekarza byłam z tym czymś co mi na nogach wyskoczyło ale niestety spóźniłam się na wizytę i babka przełożyła mi na środę także w środę powiem co i jak...

...a i dodam jeszcze że jak wróciłam z pracy to w kuchni w wazonie stało dla mnie dwanaście pięknych róż od męża z liścikiem:)

a teraz uciekam spać!Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam:tak: U nas wszytsko ok, czuję się w miarę dobrze, dobrze, ze Antoś do przedszkola chodzi więc wiecej czasu dla siebie mam. Co prawda jeszcze nie rozpakowana do końca jestem ale powolutku, powolutku sie urządzamy.
Pozdrawiam serdecznie!

hejka
ja wkleiłam zdjęcia mieszkania i coś otwierać się nie chcą także wkleję je później a posta usunęłam grrrrr :wściekła/y:
marta100 fajnie że już na nowym mieszkanku jesteście:)
Kinga a co u was?

Aga u nas pomalutku.. okej... czekamy na październik sobie spokojnie bo to już będzie pierwszy cykl starań o córeczkę :tak:
W iławie już naprawdę jesiennie....
Zaraz się zbiorę i pojdę z Filipkiem na spacer pozbieramy jeszcze liści i kasztany:)

tu mój synek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem jestem żyje ale w ciągłym biegu zauważyłyście pewnie że ja tak falami nadciagam...jak jestem to jest mnie pełno gdzy znikam to na dłuzej ;-)
U nas cóż nic nowego chłopcy zdrowi ja podbita troszkę bo gdy poznałam Kinge i Age na staraczkach w grudniu zeszłego roku załozenia miałam takei że od października sie staramy o trzeciego bobaska i co? włąsnei mi sie zaczął nowy cykl w którym bysmy zaczeli działać i musze czekać:confused2: trudno.
Nie mam kiedy nawet wstawic fotek z pokoju chlopców wiele dosżło...firanki naklejki na ściane z Kubusiem prócz tych piankowych samochodów postaram sie coś wierczorem wstrzelic ale nie obiecuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry