reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam Piątkowo dziewczęta

U nas dziś piękna jesień:happy:
Miłego dnia wam życzę, ja dziś wybieram się z mężem do Olsztyna do kina. Taki mamy plan na dziś​

reklama
Ojej a ja sama ze sobą piszę??? :shocked2::cool::laugh2: do czego to doszło... hehe
Dziewczyny a wy co tak mało piszecie? co u was?? :happy:

My po wczorajszym popołudniu z M superowo. Film fajny i polecam :)
Dzis sobotusia:) milego dnia wam zyczę!:-)

hej
U mnie ok.Dużo pracuję i jakoś czasu brak.
My już po śniadaniu,teraz ogarnę dom i wybieram się na babskie zakupy,mam ochotę sobie coś kupić i muszę zabukować sobie fryzjera.
Zimno u nas jak cholera...w końcu październik mamy heh

Kinga
fajnie że wybraliście się do kina,pewnie film był ciekawy no i czas jakoś inaczej spędzony:)

Miłego dnia dziewczyny:)

Anetko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia:)Duże buziaki !
1527910g700zxxdnc.gif

heh teraz ja piszę sama ze sobą :shocked2:
no nic chciałam napisać że u nas popołudnie mija świetnie,jesteśmy już po obiedzie,ogarnęłam domek,chłopacy idą na rower mimo że jest troszkę chłodnawo a ja uciekam do miasta na zakupy:)

ciał:)

Dziękuje za kwiatki ;-)
Aguś u nas też zimno trzęsie ręce grabieją jak było lato to na całego tydzień temu nagle ni z gruchy ni z pietruchy trzęsawica, masakra.
Kinguś no to trzymam kciuki :-D
Martuś skąd ja to znam zanim my sie rozpakowalismy na całego minęło chyba ze 3 tygodnie a sprzątania cóż do dziś halogeny w korytarzu na suficie są niedopieszczone;-) baaaa nawet nie tknięte caaaałe wymorusane ale jakoś nie moge sie zmobilizować żeby dostarczyć sobie drabinę wdrapać się na nia i wypuciwać:zawstydzona/y:

U nas nie za ciekawie. Od piątku Oliwierek jest chory. Temp boli go gardełko i w ogóle strasznie grymaśny jest ale czego sie dziwić skoro cały obolały narzeka na główkę, ząbki, ręce nózki wiadomo jak to jest...tak mi go szkoda. Teraz śpi maż Amadeuszka zabrał do swoich rodziców żebym mogła odsapnać. A ja zamiast odpoczywać wypucowałam mieszkanie ja nie wiem co ze mna jest nie tak :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry