reklama

Mazurskie mamy !!!

syneczki to kiedy zaczynacie wy starania? nie smuc się przecież co sie odwlecze to nie uciecze;) Fajnie że pokoik chłopców wykończony!
A widziałaś jaki Filipek ma teraz pokoj??? nic nie napisałaś wiec czekam na opinię:)

pozdrówki
miłego wieczorku

reklama
Kinga nie wspomniałam przez pośpiech w pracy. Ślicznie wyszło :-D staranka? jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to w styczniu a jeżeli nie do końća to za dwa lata :confused2:

hej
...tak tak ja również życzę owocnych staranek :)

ja od 6tej na nogach,właśnie piekę kurczaka a nie długo zwijam się do lekarza,mam nadzieję że dziś się nie spóźnię:)

miłego dnia wszystkim życzę!

Dziewczyny milo mi dziękuję wam za miłe słowa ;-)

Aga Marcin wysyłał pare zdjęć na maila z waszego mieszkanka, fajnie tam macie :) widac że jeszcze się urządzacie. I fajne fotki z muzeum.

Pozdrawiam was
Miłego dnia! :happy:

Kinga :)

byłam u lekarza i niestety ale czeka mnie zabieg laserowy.W piątek idę prywatnie do lekarza aby zobaczył o co dokładnie chodzi i wtedy zobaczymy kiedy będę miała ten zabieg a i oczywiście robię wszystko prywatnie a są to kosmiczne ceny ale trzeba niestety no u nas (kasa chorych )tego nie pokrywa:(

lecę robić obiadek i do pracy
pa

Kinga :)

byłam u lekarza i niestety ale czeka mnie zabieg laserowy.W piątek idę prywatnie do lekarza aby zobaczył o co dokładnie chodzi i wtedy zobaczymy kiedy będę miała ten zabieg a i oczywiście robię wszystko prywatnie a są to kosmiczne ceny ale trzeba niestety no u nas (kasa chorych )tego nie pokrywa:(

Aga zedrą z was kasiore ale za to bedziesz miała piękne nogi! :cool2:;-):-)
Pozdrówki

A ja już obiad robie powoli
Byłam na miescie do południa z młodym, po południu śmigamy w trójkę na spacer. Hartujemy sie na zimę :happy:
troszke trzeba ;-)

U mnie też ok

wstaliśmy przed 9:) Teraz śniadanie. Ja popijam anatola a Filip wsowa serki topione bez chleba, tak mu smakują :)
Dziś obiadu nie robię bo mąż zamówił placek po cygańsku wiec czekamy na gotowe:)

Miłego dnia;-)

reklama
Witam i ja:-)
Aga trzymamy kciuki, a im wcześniej bedzie zabieg tym lepiej dla Ciebie:tak: bedzie ok!!!!!

A mój dziesiejszy plan dnia- sprzatanie, sprzatanie, sprzatanie. Jeszcze nie miałam kiedy nawet w swojej garderobie ułożyć ubrań, wszystko stoi w workach:-( czas sie za to zabrać.
Pozdrawiam, miłego dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry