• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

syneczki to kiedy zaczynacie wy starania? nie smuc się przecież co sie odwlecze to nie uciecze;) Fajnie że pokoik chłopców wykończony!
A widziałaś jaki Filipek ma teraz pokoj??? nic nie napisałaś wiec czekam na opinię:)

pozdrówki
miłego wieczorku

reklama
Kinga nie wspomniałam przez pośpiech w pracy. Ślicznie wyszło :-D staranka? jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to w styczniu a jeżeli nie do końća to za dwa lata :confused2:

hej
...tak tak ja również życzę owocnych staranek :)

ja od 6tej na nogach,właśnie piekę kurczaka a nie długo zwijam się do lekarza,mam nadzieję że dziś się nie spóźnię:)

miłego dnia wszystkim życzę!

Dziewczyny milo mi dziękuję wam za miłe słowa ;-)

Aga Marcin wysyłał pare zdjęć na maila z waszego mieszkanka, fajnie tam macie :) widac że jeszcze się urządzacie. I fajne fotki z muzeum.

Pozdrawiam was
Miłego dnia! :happy:

Kinga :)

byłam u lekarza i niestety ale czeka mnie zabieg laserowy.W piątek idę prywatnie do lekarza aby zobaczył o co dokładnie chodzi i wtedy zobaczymy kiedy będę miała ten zabieg a i oczywiście robię wszystko prywatnie a są to kosmiczne ceny ale trzeba niestety no u nas (kasa chorych )tego nie pokrywa:(

lecę robić obiadek i do pracy
pa

Kinga :)

byłam u lekarza i niestety ale czeka mnie zabieg laserowy.W piątek idę prywatnie do lekarza aby zobaczył o co dokładnie chodzi i wtedy zobaczymy kiedy będę miała ten zabieg a i oczywiście robię wszystko prywatnie a są to kosmiczne ceny ale trzeba niestety no u nas (kasa chorych )tego nie pokrywa:(

Aga zedrą z was kasiore ale za to bedziesz miała piękne nogi! :cool2:;-):-)
Pozdrówki

A ja już obiad robie powoli
Byłam na miescie do południa z młodym, po południu śmigamy w trójkę na spacer. Hartujemy sie na zimę :happy:
troszke trzeba ;-)

U mnie też ok

wstaliśmy przed 9:) Teraz śniadanie. Ja popijam anatola a Filip wsowa serki topione bez chleba, tak mu smakują :)
Dziś obiadu nie robię bo mąż zamówił placek po cygańsku wiec czekamy na gotowe:)

Miłego dnia;-)

reklama
Witam i ja:-)
Aga trzymamy kciuki, a im wcześniej bedzie zabieg tym lepiej dla Ciebie:tak: bedzie ok!!!!!

A mój dziesiejszy plan dnia- sprzatanie, sprzatanie, sprzatanie. Jeszcze nie miałam kiedy nawet w swojej garderobie ułożyć ubrań, wszystko stoi w workach:-( czas sie za to zabrać.
Pozdrawiam, miłego dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry