reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
hejka
U mnie nic ciekawego,wszystko bez zmian,dziś mam wolne także weekend zapowiada się dłuuugi i trzeba go wykorzystać także idę jutro na babskie zakupy heh:)
Na forum widzę pustka:(dziewczyny zajęte swoimi sprawami a na dworze bardzo jesiennie.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam!

:)

Witam.... przyznam sie bez bicia-podczytuje sobie co piszecie a nie piszę:-(
U nas ok, obeznie w domku, czuje sie różnie, coraz wiecej dolegliwości mnie dopada... no i na dodatek sama w domku, no z Antkiem bo maż obecnie wyjazdowa pracę ma...
hej wpadam tylko napisać że nie udało nam się.
@ przylazła i zaczynamy od nowa...
tak widocznie musiało być.

pozdrawiam was.
:happy2:

Kinguś trzymmay kciukasy!! W końcu się uda.... Tak to w życiu jest, że jak człowiek sobie coś zaplanuje i bardzo na tym zależy to musi poczekać!

reklama
Czekam na lanie :sorry: Trochę nas nie było ale obiecujemy poprawę :tak:

Kinga - doczekasz się w najmniej spodziewanym momencie - prawo Murphiego ;-) Ważne to nie tracić zapału.

Co do porodu w Olecku - opinie są rożne wśrod moich znajomych. Niektóre bardzo sobie chwalą personel, inne - w tym ja - nie. Ale u mnie minęły już trzy lata wiec wszystko się mogło zmienić. Polecam dr Kucharczuka. Jak dla mnie ginekolog- ideał :tak:

U nas po staremu. Prawie bez zmian. Hania konczy wkrotce 3 latka, nadal zajmuje się nią dziadek. Zdrowa i w koncu zaczyna gadać - a już latalam z nią do logopedy panikara :eek:

Mam pytanko do Marty. Chciałabym przyjechać do dermatologa do Olecka ale panie w rejestracji nic nie chcą powiedzieć, kiedy, w jakich godzinach, czy są kolejki czy z marszu sie dostanę. Może ty coś wiesz?
Uciekam chwilowo, bo szefu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry